Haberler

Son dakika haber | DIŞARIDA OYUN OYNARKEN, POLİSTEN SAKLANAN ÇOCUKLARA SÜRPRİZ

Güncelleme:

Son dakika gündem haberi: SİNOP'ta dışarıda oyun oynarken, polis arabasını görünce saklanan çocukların kayda alınan görüntüleri, sosyal medyada ilgi gördü.

SİNOP'ta dışarıda oyun oynarken, polis arabasını görünce saklanan çocukların kayda alınan görüntüleri, sosyal medyada ilgi gördü. İl Emniyet Müdürü Cahit Şahin, makamında ağırladığı çocuklara hediyeler verdi, evde kalmalarını istedi.

Zeytinlik Mahallesi'nde evlerinin önünde oynayan çocuklar önceki gün polis aracını görünce saklandı. O anlar çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kayda alınarak, sosyal medyada paylaşıldı. Sinop İl Emniyet Müdürü Cahit Şahin, oyun oynarken bir anda saklanan Elif Öztürk (9), Melis Yıldırım (8) ve Elvan Özdemir'i (8) makamına davet etti. Şahin, makamında ağırladığı çocuklara hediyeler verdi, evde kalmalarını ve kurallara uymalarını istedi.

'ONLAR SİZİN POLİS AMCANIZ'

Sinop İl Emniyet Müdürü Cahit Şahin, 'Çocuklar parka gitmeyi düşünüyorlarmış. Ekip otomobillerini görünce polisi atlatmayı düşünmüşler. Polisler gittikten sonra parka gitmişler. Herkesin kendi polisi olmasını ve kendi tedbirlerini almasını bekliyoruz. Çocuklarımızın, bu konularda en çok mağdur olanlar olduklarını biliyoruz. Çocuklarımızın, polisten korkacağı bir durum yok, onlar sizin polis amcanız. Ödül vermek dışarı çıkmalarına vesile olmayacaksa hediyeleri yine veririz' dedi.

'KİMSE EVİNDEN DIŞARI ÇIKMASIN'

Polisten saklanan Elif Öztürk ise, 'Bize, 'polis aracı geliyor' dediler. Bizde arabanın arkasına saklandık. Böyle bir şey olacağı hiç aklımıza gelmemişti. Fotoğrafı ilk gördüğümüzde çok şaşırdık. Ben evde canlı dersteyken polis geldi. Bize hediye vermek için emniyete çağırdılar. Hediyeler için çok mutluyuz. Polisten kaçmaya gerek yok. Kimse evinden dışarı çıkmasın? diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cahit Şahin Güncel Haberler Son Dakika

Erdoğan'ın 'Müjde' olarak açıkladığı yeni döviz uygulaması bugün başladı

Erdoğan'ın "Müjde" olarak açıkladığı yeni döviz uygulaması bugün başladı

Avrupa'da kırmızı alarm! Belçika Başbakanı Alexander de Croo istifa edecek

Avrupa'da kırmızı alarm! Belçika Başbakanı Alexander de Croo istifa edecek

Fransa'da aşırı sağcıların seçim zaferine tepki gösteren yüzlerce kişi sokağa indi

Fransa'da aşırı sağcıların seçim zaferine tepki gösteren yüzlerce kişi sokağa indi

Bakmadan Geçme

Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 10 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? GAMZE ÖZÇELİK KİMLE EVLENDİ? Gamze Özçelik'in eşi Reshad Strik kim, nereli, kaç yaşında? LGS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN? #9997 2024 LGS sonuçları açıklandı mı, tarih belli oldu mu? MEB SONUÇ SORGULAMA! BOMBA TRANSFER! Anderson TALİSCA, Fenerbahçe'ye mi geliyor? #9917 SURVİVOR YUNUS EMRE ELENDİ Mİ? Survivor All Star 2024 dün akşam (9 Haziran) kim elendi? Merve Dizdar kiminle evlendi? Merve Dizdar'ın eşi Cihan Aygün kimdir? Resmi Gazete bugün (10 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 10 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 10 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 10 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 10 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 10 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 10 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 10 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Ankara'nın uykularını kaçıran skandal! Ne kadar kuduz köpek varsa şehre salıp kaçtılar

Ankara'nın uykularını kaçıran skandal! Ne kadar kuduz köpek varsa şehre salıp kaçtılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title