Haberler

Dink Cinayeti Sanığından Kalaşnikoflu Poz

Gazeteci Hrant Dink cinayetinde sanık olarak yargılanan, ardından beraat eden ancak tekrar yargılama yolu açılmasıyla yargılanması süren Erhan Tuncel Elazığ'da kalaşnikofla poz verdi.

Gazeteci Hrant Dink cinayetinde sanık olarak yargılanan, ardından beraat eden ancak tekrar yargılama yolu açılmasıyla yargılanması süren Erhan Tuncel Elazığ'da kalaşnikofla poz verdi. Erhan Tuncel, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinde sanık olarak yargılanmış 5 yıl cezaevinde yattıktan sonra beraat etmişti.Kararın bozulmasının ardından Tuncel tekrar yargılanmaya başladı.

İstanbul'da yaşayan Erhan Tunceli'in geçtiğimiz günlerde memleketi Elazığ'a geldiği öğrenildi. Elazığ'da yaylaya giden Tuncel'in, orada korucularla bir araya gelerek, onların kalaşnikofları ile poz verdi. Kalaşnikoflarla poz veren Tuncel, o fotoğrafları da, "Ve vahşidir bu dağların insanları,onların kutsalları özgürlük,yasaları savaştır,iyiliğe iyilikle,kana kanla karşılık verilir ve nefrette aşk gibi ebedidir" sözleriyle paylaştı.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erhan Tuncel Hrant Dink Elazığ Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title