Haberler

Dicle Üniversitesi En İyisi Seçildi

Güncelleme:

Türk Kardiyoloji kongresinde Dr. Ümit Aker anısına verilen TKD Arşivi En İyi Bilimsel Makale Ödülü Dicle Üniversitesi Hastaneleri'nden seçildi.

30. uluslararası katılımlı Türk Kardiyoloji kongresinde Dr. Ümit Aker anısına verilen TKD Arşivi en iyi bilimsel makale ödülü Dicle Üniversitesi Hastaneleri Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Faruk Ertaş'a verildi.

Antalya'da düzenlenen ve birçok alanda ödül alacakların buluştuğu törene Avrupa Kardiyoloji Derneği ve Türk Kardiyoloji Derneği Başkanları olmak üzere dört bine yakın kardiyolog, dâhiliyeci, aile hekimi ve yardımcı sağlık personeli katıldı. Törende, Dicle Üniversitesi Hastaneleri Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Faruk Ertaş'a ödülü Türk Kardiyoloji Derneği Genel Sekreteri Prof. Dr. Adnan Abacı tarafından takdim edildi.

Dicle Üniversitesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Sait Alan, TKD Arşivi en iyi bilimsel makale ödülünü alan Doç. Dr. Faruk Ertaş'ı makamında kabul ederek kutladı. Hastanelerinden bir doktorun böyle bir ödülü almasından duyduğu memnuniyeti belirten Alan; "Gerek ulusal ve gerekse uluslararası arenada iyi bir yere gelmek istiyorsak, bizlere gerçek anlamda güç verecek ve önümüze çıkan engelleri rahatlıkla aşabilmemizi sağlayacak en önemli faktörün hastalarımıza yaptığımız hizmet ve onlardan alacağımız hayır dualarıdır" şeklinde konuştu.


Hastaneler başhekimi Prof. Dr. Sait Alan, konuyla ilgili yaptığı açıklamayı şöyle sürdürdü; "Hastanemizde görev yapan Dr. Ertaş'ın daha önce de Bilimsel Çalışma Dalında, En iyi Sözlü Bildiri Dalında, Bilimsel Makale Dalında, En iyi Araştırma Dalında aldığı ödüllerden dolayı mutlu olmuştuk. Bu konuda hastanemize katkı sağlayan tüm hocalarımıza teşekkürlerimi sunarım."

Yılın En iyi Bilimsel makale ödülünü almakla duyduğu memnuniyeti dile getiren Doç. Dr. Faruk Ertaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Türk Kardiyoloji Derneği yönetim ve değerli üyelerine çok teşekkür ediyorum, benim için sürpriz oldu. İnanıyorum ki tüm doktorlarımızın her biri özverili çalışmaları ile bu ödüle layıktır. Tüm Doktorlarımız adına bu ödülü gururla kabul ediyorum. Dicle Üniversitesi Hastanelerinin sesini uluslararası bir kongrede duyurabilmek ve Dr. Ümit Aker anısına verilen TKD Arşivi en iyi bilimsel makale ödülüne beni layık görmeleri mutluluk vericidir. Üniversitem, Hastanem adına çok mutlu oldum" dedi.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Türk Kardiyoloji Derneği Dicle Üniversitesi Antalya Güncel Haberler

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Bakmadan Geçme

10-11 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bursa Bülbül filmi konusu nedir? Bursa Bülbül filiminin oyuncuları kimler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir? Vizontele Tuuba oyuncuları ve Vizontele Tuuba özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? 10 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 10 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 10 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title