Haberler

Ayrıldığı eşini ve iki kızını öldüren zanlının etkisiz hale getirildiği görüntüler ortaya çıktı

Güncelleme:

Erzurum'da eski eşi ve iki kızını tabancayla öldüren zanlı, özel harekat polisleri tarafından parmağından ve karın boşluğundan vurularak etkisiz hale getirildi. Zanlının etkisiz hale getirildiği anlar çevredeki vatandaşlarca cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Erzurum'da, henüz bilinmeyen nedenle 2 kızı ve ayrıldığı eşini tabancayla öldüren Raci Arslan (43), polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Zanlı, hastanede tedaviye alındı.

Olay, merkez Yakutiye ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde öğle saatlerinde meydana geldi. Polis merkezine gelen ihbar üzerine kısa sürede olay yerine giden polis ekipleri 3 kadının yerde yatar şekilde tabanca ile vurulmuş olduğunu gördü. Anne Gülçin Karabıyık (50) ile kızı Cansu Arslan'ın (17) öldüğü, Burçin Arslan'ın ise (24) yaralandığı tespit edildi. Burçin Arslan da kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Olaydan sonra aracına binerek kaçan Raci Arslan, Gölbaşı semtinde yakalandı. Aracından inen Arslan silahını başına dayayarak yolda yürümeye başladı. Zanlının peşinden giden çok sayıda polis, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Polisin tüm çabasına rağmen teslim olmayan Raci Arslan, özel harekat polisleri tarafından sağ el ve karın boşluğundan vurularak etkisiz hale getirildi. Raci Arslan, olay yerine gelen ambulansla Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Eski eşi ve 2 kızını öldüren zanlının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Ayrıldığı eşini ve iki kızını öldüren zanlının etkisiz hale getirildiği görüntüler ortaya çıktı

Babaları Raci Aslan'ın kendilerini görmek için eve geldiğini anlatan 2 oğlu ise, kendilerinin ekmek almaya dışarı çıktıklarını, sesi duyup, eve gittiklerinde babalarının elinde silah ile evden çıktığını gördüklerini söyledi. Arslan'ın 26 suç dosyası bulunduğu öğrenildi.

ETKİSİZ HALE GETİRİLDİĞİ ANLAR KAMERADA

Erzurum'da ayrıldığı eşi ve iki kızını tabancayla öldüren Raci Aslan, polisin 'teslim ol' çağrısına uymayınca özel harekat polisleri tarafından parmağından ve karın boşluğundan vurularak etkisiz hale getirildi. Aslan'ın etkisiz hale getirildiği bu anlar çevredeki vatandaşlarca cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Koronavirüs Okay Memiş Erzurum Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024?
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500

Yorumlar (11)

Mehmet:

Kanunlar erkeklere başka seçenek bırakmıyor neredeyse. Ya herro ya merro deyip böylesi olaylar yaşanıyor. Kadınları göğe çıkarıp erkekleri yerin dibine sokarsanız olacağı bu. Devletimiz ve büyüklerimiz bu eşitsizliğe bir denge getirmeli. Türkiye’nin %80 i benimle aynı fikirde. Aile demek alttan alma birbirini idare etme demek. Kanun kadınlardan yana ağır basmamalı. Çoğu kanı ve sütü bozuk kadınlar bu durumu fırsata geçirip gününü gün ediyor. Kanun nasıl olsa bizden yana deyip koyuyor postayı. Bizim örf ve adetlerimiz kaldırmaz. Biz Avrupa değiliz. Bakalım buşekilde nereye kadar.

12
9
yanıtYanıtla
cani:

Hepiniz canisiniz, gelecekte benzer haberlerde okuma ihtimalimiz olan insanlarsınız. Ne olursa olsun cinayetin karşısında durmak yerine erkeklere başka çözüm bırakılmıyor diyen herkes katil adayıdır

yanıt5
yanıt1
...:

Bu zihniyetle şu caniden hiçbir farkın yok! ''''Arslan''ın 26 suç dosyası bulunduğu öğrenildi. '''' şu ayrıntı bile böyle bir insan müsveddesinin dışarda olmaması gerektiğini bağırıyor. Siz hala saçma sapan şeylerden bahsediyorsunuz. Sizin gibiler evlenip başka hayatları söndürmemeli. Sizden ne eş ne baba ne de insan olur! Yazık. . .

yanıt2
yanıt2
Aaa:

Sen öyle olmayabilirsin ama bu adam psikopat. Etrafımız böylelerle sarılı. Artık bizler evlenmeye korkuyoruz. Güzel ahlaklı erkeklere can feda.

yanıt1
yanıt0
Dilek:

Bir günde aynı tarz haberden en az dört beş kez izler olduk. Ne zaman bitecek bu kadın cinayet haberleri. Boşanmayı hazmedemeyen psikopatlar kadınların hayatını zulme çeviriyor. Bunları tutuklayıp serbest bırakan sisteme ne diyim?YETER. . .

7
4
yanıtYanıtla
yuh:

kendi evlatlarına bunları yapan yabancıya neler neler yapar. şimdi beslerler bunu. alın teriyle çalışan eflasyon vb. aç gezsin bu mikrop vergimizle içerde tok yatsın. ne güzel istanbul beeeeeee yuh

6
0
yanıtYanıtla
es:

nalet pıslık herıf allah bu öldürdüğün kızlarının annelerı için allah azabını şiddetli yaşatacaktır sana cehennemde yanacaksın

3
1
yanıtYanıtla
Mine minnoş:

Vahşet bu Çocuklarından eşinden ne istedin Evladına nasıl kıyar bir insan .

2
1
yanıtYanıtla
burusli:

tamam la mahoooo oldurdun hersey duzeldı cahıl herıf

2
1
yanıtYanıtla
DİLEK:

İnşallah ölmüştür. .

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title