Haberler

Usta Oyuncu Ayşen Gruda, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:

Çarşamba günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Yeşilçam'ın usta sanatçısı Ayşen Gruda, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Yeşilçam'ın usta sanatçısı Ayşen Gruda, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Usta oyuncunun cenazesi Zincirlikuyu Camii'ne getirildi. Torunu Emre Gruda tabutun başında dua etti. Ayşen Gruda cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.

KIZI KONUŞMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Annesi anlatırken konuşmakta güçlük çeken Elvan Gruda, "Söyleyecek çok söz var ama takatim yok. Onu herkes seviyor, övüyor, kucaklıyor... Ben de aynı duyguları paylaşıyorum ama bir farkla. Ben onun bebeğiyim. bütün Türkiye'nin ve sevenlerinin başı sağ olsun. Bu süreçte bizimle beraber olan acımızı paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum. Ayşen Gruda'nın değerinin hepimiz farkındayız. Onun sanatçılığı, zekası, dürüstlüğü, insana olan saygısı, sanatındaki o başarısı inanılmaz... Burada bir sürü genç öğrencisi var. O insanlara o kadar çok şey kattı ki... Alkış almaları için yollarını açtı. Ona çok teşekkür ediyoruz. Saygı ve sevgiyle sonsuzluğa uğurluyoruz." dedi.

Usta Oyuncu Ayşen Gruda, Son Yolculuğuna Uğurlanacak

"GÖZÜMÜN ÖNÜNDE BİNLERCE RESİM VAR"

Cenaze törenine Ayşen Gruda'nın eski eşi Yılmaz Gruda da katıldı. Usta oyuncu duygularını şu sözlerle anlattı: "Gözümün önünde binlerce resim var. Büyük bir yetenekti. Türk halkı onu bağrına bastı ve zirveye oturttu. Şimdi o zirveden yolcu. toprağı bol olsun, ışık içinde yatsın. Yeneceğine inandık, zorlandı. Her şey bir yere kadardı. Tanrının istediği oluyor. En güzel şekilde yanına aldı. Soyadımı taşımasından memnundum. O adla yürüdü çünkü... Çok ilkler yaptık onunla. Kabul etmek lazım ki çok sevdiğim kızımın da annesi. Güzel Yiğit'in anneannesiydi. madem ki benim soyadımla ad yaptı. Onunla da yürüyebilir. Halk onu öyle uğurladı..."

Usta Oyuncu Ayşen Gruda, Son Yolculuğuna UğurlanacakYılmaz Gruda

Usta Oyuncu Ayşen Gruda, Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Usta Oyuncu Ayşen Gruda, Son Yolculuğuna Uğurlanacak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul DHA Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (223)

KEÇİİ:

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH . . .

45
5
yanıtYanıtla
TARIK:

BIRAKIN BU BOŞ LAFLARI

yanıt1
yanıt0
osman:

Bu ülkeye kattığın sanat için, oyunculuğun için, insanlığa kattığın değer için çok teşekkürler. Seni unutmayacağız büyük USTA. . . . Mekanın cennet olsun. . .

41
6
yanıtYanıtla
kral44:

allah rahmet eylesin gercekten usta bir oyuncuydu

45
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

SANATI İLE TANIDIĞIMIZ BİR İNSANDI. TÜRK AİLE YAPISININ BUGÜNLERDE OLMAYAN BÜTÜN GÜZELLİKLERİNİ OYNADIKLARI KARAKTER VE ROLLERDE YANSITAN BİR DEĞER DAHA ARAMIZDAN AYRILDI. ÖLÜM DERS DEĞİLDİR. YENİ BİR YOLA AÇILAN KAPIDIR. ''GÜZEL OLMADAN DA NASIL GÜZEL OLUNUR'' FELSEFESİNİN TEMSİLCİSİ, RAHMET VE MAĞFİRET KAPILARI İNŞALLAH SENİN İÇİN DE AÇILIR.

38
4
yanıtYanıtla
niyazi toprak:

mekanın cennet olsun buyuk usta

40
2
yanıtYanıtla
ZAFER ER:

Cennet için dünyada çalıştığına şahitmisin.?

yanıt1
yanıt0
Mehmet Çalık TOZBEY:

Gülen güldüren bir yıldız daha aramızda kaydıAllah gani gani rahmet eylesin

32
4
yanıtYanıtla
SEDAT:

ALLAHRAHMETEYLESİN

33
3
yanıtYanıtla
ARSLANOĞLU:

Bir gün öleceğimizi bilerek her günü yaşıyoruz. ALLAH imanlı ölümler versin. Usta sanatçıya Allah''tan rahmet dilerim. Makamı cennet olsun. .

32
3
yanıtYanıtla
Tüm 223 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title