Haberler

Devletin Zirvesi Nikah Töreninde Buluştu

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Gül, TBMM Başkanı Kahraman ve Başbakan Davutoğlu, AK Parti Milletvekili Ekrem Erdem'in oğlu Ahmet Erdem'in nikah merasiminde buluştu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem'in oğlu Ahmet İhsan Erdem, dünyaevine girdi. Haliç Kongre Merkezi'inde bu akşam gerçekleştirilen nikah törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bakanlar, milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Nikah, İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafında kıyıldı. Çiftin nikah şahitliğini ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 Cumhurbaskanı Abdullah Gül, Meclis Başkanı İsmail Kahraman ve Başbakan Ahmet Davutoğlu yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ekrem Erdem İstanbul Haliç Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

dhamdi akddağMobil-ANDROID:

türkiye bu fotorafı hasretle bekliyordu bunları görmek çok güzel bütün dedikoduları bertaraf etmiştir herhalde turk devlet büyüklrimizi hep böyle olsunlar boyle görmek istiyoruz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title