Haberler

Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni"

"Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni"- Aydın'da bir malul gazi ile 4 vazife malulü polise madalya verildi- Aydın Valisi Ayydıldız: "Evin en değerli varlığı bu madalyalar olacak ve şehit ailelerimiz, gazilerimiz bu madalyalarını her zaman başları dik bir şekilde taşımaya devam edecekler"AYDIN (AA) - Aydın'da, bir malul gazi ile 4 vazife malulü polise devlet övünç madalyası ve beratı verildi.

"Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni"- Aydın'da bir malul gazi ile 4 vazife malulü polise madalya verildi- Aydın Valisi Ayydıldız: "Evin en değerli varlığı bu madalyalar olacak ve şehit ailelerimiz, gazilerimiz bu madalyalarını her zaman başları dik bir şekilde taşımaya devam edecekler"AYDIN (AA) - Aydın'da, bir malul gazi ile 4 vazife malulü polise devlet övünç madalyası ve beratı verildi.Aydın Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Aydın Valisi Ayyıldız, Türkiye Cumhuriyeti devletinin hür ve bağımsız yaşaması uğruna vatan topraklarına kanını akıtmış şehit ve gaziler ile ailelerine Cumhurbaşkanlığı tarafından tevcih olunan devlet övünç madalyalarını takdim edeceklerini bildirdi. Her Türk evladının gönlünde şehitlik ve gazilik düşüncesi olduğunu söyleyen Ayyıldız, şöyle konuştu: "Bugün o ailelerimize duyduğumuz minnetin vesilesi aziz madalyaları tevcih edeceğiz. Onlar bu madalyaları mübarek göğüslerinde muhafaza edeceklerdir. Evin en değerli varlığı bu madalyalar olacak ve şehit ailelerimiz, gazilerimiz bu madalyalarını her zaman başları dik bir şekilde taşımaya devam edecekler. Onlar şehitler, onlar gazilerdir. Onları rahmetle anarken gururlanıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın sevgi ve saygılarını en kalbi duygularla iletiyor, şehitlerimizi, gazilerimizi tekrar rahmetle, minnetle anıyorum" " dedi. Konuşmaların ardından madalyaya hak kazananların öz geçmişleri okundu.Malul Jandarma Üsteğmen Mehmet Güler, polis memurları Abdulvahap Akkuş, Gürel Top, Veli Tuna ve Cüneyt Yılmaz'a Vali Ayyıldız tarafından devlet övünç madalyaları verildi. -"Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni"-Aydın Valisi Erol Ayyıldız

Kaynak: AA / Güncel

Erol Ayyıldız Türkiye Aydın Politika Güncel Haberler

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Bakmadan Geçme

10-11 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #129300 10-11 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bursa Bülbül filmi konusu nedir? Bursa Bülbül filiminin oyuncuları kimler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir? Vizontele Tuuba oyuncuları ve Vizontele Tuuba özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı?
Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

title