Haberler

Deus’severler Nokia İle Coşacak

Belçikalı Ünlü Rock Grubu Deus, Nokia'nın 7 Milyondan Fazla Parçaya Erişme İmkanı Veren Müzik Mağazası Ovi Müzik'in Katkılarıyla 20-21 Mayıs'ta Salon'da Konser Verecek.

Nokia'nın 7 milyondan fazla parçaya erişme ve bu parçaları satın alma imkanı veren müzik mağazası Ovi Müzik'in desteğiyle düzenlenen konserler tüm hızıyla sürüyor. Şimdi de Belçika'nın en iyi rock gruplarından dEUS, süper frontman Tom Barman'lı kadrosuyla, 20 Mayıs Cuma ve 21 Mayıs Cumartesi günlerinde Nokia'nın katkılarıyla Salon'da sahne alacak.

Müzik dünyasına 1994 senesinde çıkardıkları debut albüm "Worst Case Scenario" ile atılan grup, ülkemizde de bu albümden çıkardıkları ilk single olan "Suds n Soda" ile tanındı. İlk albümü takiben 1996 senesinde piyasaya çıkan "In a Bar, Under the Sea" isimli albümleri müzik eleştirmenlerinden tam not aldı. "Roses", "Serpentine", "Little Arithmetics" gibi dEUS klasikleri bu albümde yer alıyor.

1999 senesinde çıkardıkları "The Ideal Crash" sonrası uzun bir sessizliğe bürünen grup, "dağıldı" söylentileriyle geçen 6 yıl sonrası, 2005 senesinde dördüncü stüdyo albümleri "Pocket Revolution"u çıkardı. 6 yılın birikimini bu albüme taşıyan dEUS, yaşadığı tüm aksiliklere rağmen coşkusundan birşey kaybetmediğini bu albümle gösterdi.

Grubun kurucusu ve vokalisti Tom Barman, çekirdek kadrodan Klaas Janzoons, Soulwax'ın eski davulcusu Stephane Misseghers, gruba 2004 senesinde dahil olan Alan Gavaert ve Evil Superstars grubunun kurucusu Mauro Pawlowski, bu kez İstanbullu rockseverleri coşturmaya hazırlanıyorlar.

dEUS konserinin biletleri, 40 TL ve 25 TL (öğrenci) üzerinden Biletix satış kanalları ve Salon gişesinden temin edilebilir.

Geniş müzik arşivi

Nokia'nın müzik mağazası Ovi Müzik, 7 milyonu aşan arşiviyle Türkiye'nin en geniş dijital müzik platformuna sahip bulunuyor. Kullanılmakta olan cep telefonunun markası ne olursa olsun, herkes istediği anda, istediği yerden, istediği tarayıcıyı kullanarak Ovi Müzik'ten ücret karşılığında şarkı ya da albüm indirebiliyor. İndirme işlemi doğrudan cep telefonuna ya da kişisel bilgisayara yapılabiliyor. DRM (Dijital Haklar Yönetimi) söz konusu olmadığından, kullanıcılar, şarkıları sevdikleriyle diledikleri gibi paylaşabiliyorlar.

Nokia'nın müzik mağazası Ovi Müzik, Universal Music Group, Sony Music, Warner Music Group ve EMI Group gibi tüm büyük müzik şirketlerinin yanı sıra birçok yerli ve yabancı bağımsız şirketle de yapılan anlaşmalar sonucunda kullanıcılarına geniş bir müzik kataloğuna sınırsız erişme olanağı sunuyor. Ovi Müzik kataloğu, en son katılan TRT arşivinin yanı sıra MÜ-YAP ve IMM kataloğunda bulunan şarkılar ve 7 milyonu aşkın her türden yerli ve yabancı parçayla Türkiye'nin en büyük dijital müzik kataloğu olma özelliğini taşıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title