Haberler

Derbi Cinayeti Meclis Gündemine Taşındı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Fenerbahçe-Galatasaray maçı sonrasında bıçaklanarak öldürülen Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım'ı Meclis gündemine taşıdı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Fenerbahçe- Galatasaray maçı sonrasında bıçaklanarak öldürülen Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım'ı Meclis gündemine taşıdı.

Tanrıkulu'nun İçişleri Bakanı tarafından yanıtlanmasını istemiyle verdiği soru önergesi şöyle: "12 Mayıs 2013 Pazar günü oynanan Fenerbahçe- Galatasaray futbol müsabakası sonrası, Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol takımının 2-1 üstünlüğü ile biten müsabaka sonucu Edirnekapı Metrobüs durağında Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım'ın Galatasaray taraftarı olduğu iddia edilen iki taraftar tarafından bıçaklanmış ve hayatını kaybetmiştir. Bu bağlam da; Burak Yıldırım adlı vatandaşımız kim ya da kimler tarafından öldürülmüştür?. Burak Yıldırım adlı vatandaşımızı öldüren kişi ya da kişilerin bulunması için Emniyet Teşkilatımız tarafından kapsamlı bir araştırma başlatılmış mıdır? Bu bağlamda başlatılan araştırma hangi aşamadadır? Sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesi yasasına göre bahsi geçen müsabaka öncesi kaç kişi stada alınmamıştır? 14 Aralık 1991 yılında Beşiktaş ve Galatasaray futbol takımları arasında oynanan müsabaka sonucu, rakip takım taraftarları tarafından saldırıya uğrayan ve hayatını kaybeden Beşiktaş taraftarı Oktay Akdemir, arkadaşları ve kamuoyunun bildiği isim ile Mühendis Oktay'ın katil veya katilleri bulunmuş mudur? Bulunmuş ise haklarında ne tür işlem yapılmıştır?"

(MV) - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fenerbahçe Spor Kulübü Burak Yıldırım Galatasaray Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title