Haberler

DEPREMZEDE ESNAF, İŞ YERİNDEKİ GIDALARI KOLİLERE DOLDURUP, DEPREMZEDELERE ULAŞTIRDI

Güncelleme:

OSMANİYE'de işlettiği bakkal dükkanı depremde hasar gören Hasan Yılmaz, zarar görmeyen gıda ürünlerini kolilere doldurarak, depremzede 80 aileye ulaştırdı.

OSMANİYE'de işlettiği bakkal dükkanı depremde hasar gören Hasan Yılmaz, zarar görmeyen gıda ürünlerini kolilere doldurarak, depremzede 80 aileye ulaştırdı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin yıkıma yol açtığı 10 ilden biri olan Osmaniye'de enkaz kaldırma çalışmaları sürerken, iş yerleri hasar gören esnaf da ürünlerini dışarı çıkarmaya başladı. İstiklal Mahallesi Cevdet Sunay Caddesi'nde bakkal dükkanı işleten Hasan Yılmaz, iş yerinde zarar görmeyen gıda ürünlerini ayırıp kolilere doldurarak, kentteki depremzedelere ulaştırdı. İş yerinde çoğu ürünün depremden dolayı gördüğünü, sağlam ürünleri ise ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığını dile getiren Yılmaz, 'Tüm halkımıza öncelikle çok geçmiş olsun, başımız sağ olsun. Çok büyük bir afetten geçiyoruz. Rabbim bir daha bugünleri yaşatmasın. Deprem nedeniyle dükkanımız çok büyük hasarlar aldı. Biz de bu hasardan etkilenmeyen, kullanılabilecek ürünlerimizden gıda kolileri oluşturarak yaklaşık 80 aileye ulaştırdık. Bunu gören insanlar da bizlere destek oldu. Allah herkesten razı olsun. Çok üzgünüz, inşallah insanlara bir faydamız olmuştur. Ben şu anda kendi evimde kalamıyorum, camide kalıyorum. Çok zor durumdayız, rabbim herkese yardım etsin' diye konuştu.

Öte yandan, Yılmaz'ın dükkanının güvenlik kamerası görüntülerine de yansıyan deprem anı, yıkıcı şiddeti ortaya koydu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Yılmaz Osmaniye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title