Haberler

İlk açıklama Haberler.com'a! Depremzede çocuklara photoshopla çorap giydiren genel sekreter kendini böyle savundu

Güncelleme:

Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl'ın Kahramanmaraş'ta ayağında çorapları olmayan depremzede çocuklarla çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından photoshopla çorap yaparak paylaşması büyük yankı uyandırdı. Konuyla ilgili Haberler.com'a bir açıklama yapan Çınkıl, "Arkadaşlar çocukların rencide olmalarını istemedikleri için böyle bir şey yapmışlar" dedi.

Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl'ın 20 Şubat'ta ziyaret ettiği Kahramanmaraş'ta çektirdiği fotoğraflar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bahsi geçen fotoğraflarda depremzede çocuklarla bir araya geldiği görülen Çınkıl'ın ayağında çorapları olmayan çocuklara photoshopla çorap yaptıktan sonra paylaştığı görülüyor.

ÇOCUKLAR RENCİDE OLMASIN DİYE YAPMIŞLAR

Kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandıran konuyla ilgili Haberler.com Haber Müdürü Olgun Kızıltepe'ye açıklamalarda bulunan Yahya Çınkıl, "O gün arkadaşlarımla birlikte çocukları ziyaret ettik, onlarla kucaklaştık. Ziyaretten de fotoğraflar çekildi. Bu fotoğraflara da bilgi işlemdeki arkadaşlar çocukların rencide olmaması için böyle bir şey yapmışlar. Yapmasalardı daha iyiydi ama olan oldu. Ancak şunu özellikle vurgulamak istiyorum ki o çocukların her türlü ihtiyaçlarını giderdik" ifadelerini kullandı.

TEPKİ ÇEKTİ

Çınkıl'ın hesabından yapılan paylaşımlar sosyal medya kullanıcılarının hemen dikkatini çekti. Birçok kişi yapılan photoshopa bir anlam veremezken, Twitter'da konuyla ilgili şu yorumlar yapıldı: "Çocukların çıplak ayaklarına photoshop ile çorap giydirmek nedir", "Sinop İl Özel İdare Genel Sekreteri Yahya Çınkıl'ın photoshopu keşfetmesi...", "Çocuklardan çekin ellerinizi şovlarınıza son verin."

İşte Yahya Çınkıl'ın paylaştığı photoshoplu kareler;

İlk açıklama Haberler.com'a! Depremzede çocuklara photoshopla çorak giydiren genel sekreter kendini böyle savundu

İlk açıklama Haberler.com'a! Depremzede çocuklara photoshopla çorak giydiren genel sekreter kendini böyle savundu

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Kahramanmaraş Sosyal Medya Sinop Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

500

Yorumlar (25)

Cum Ün:

Timberland bot giydirseymiş oldu olacak

516
7
yanıtYanıtla
Ic Minnak:

AFAD'ın deposunda italyadan bağışlanmış 2500TL lik botlar kimin için? Kimi bekliyor?

443
8
yanıtYanıtla
Abdullah :

Zihniyeti bozuk insanlar işte

344
3
yanıtYanıtla
Orcun Yazicioglu:

hükümetle birlikte yönetimlerde toptan değişsin.

279
52
yanıtYanıtla
fatih zeren zeren:

değişik olan yönetimleri hükümütleride gördük 99 depreminde açlıktan ölenleride gördük 1 milyar yardım için 11 ülke gezdiklerini çabuk unuttunuz

yanıt2
yanıt4
erman genç :

Milletimiz Devletimiz neler verdi bee Yazıklar olsun,, Çorapmı yok Sanki Tır Tır Yardım yağdı,,, Şovunuzu yaptınız gittiniz Orası Devlete ve Gerçek yardımsever Anadolu insanına kaldı

126
204
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Corap , ayakkabi niye almadiniz ? Cok dusunuyorsunuz madem..

316
13
yanıtYanıtla
Yücel İnekci:

Siz ne yüzsüz insanlarsiniz 1 çift çorap almamissin çocuklara onlar çorapsız rencide olmazda sizler bu yuzsuzlukle rezil oldunuz .

327
2
yanıtYanıtla
Hayri :

Bunların en iyi savunma mekanizması budur ölü taklidi yapıp çok daralıncada arkadaşlar yapmış haberim yoktu muhabbeti adamlar kızılayın mallarını satar başkanı çıkar arkadaşlar yapmış soracaz bakalım der hep aynı taktik

306
8
yanıtYanıtla
Cengiz:

Yemin ederim insan değilsiniz ve Allahı bile tanımıyorsunuz inanmıyorsanız yeter ARTIK ya bu reziller

284
4
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title