Haberler

Denizlispor'da Doğum Günü Kutlaması

YENİ sezon hazırlıklarını sürdüren Denizlispor'da kaptan Tuna Üzümcü ile yeni transferlerden Moritz'in doğum günleri neşeli bir parti ile kutlandı.

YENİ sezon hazırlıklarını sürdüren Denizlispor'da kaptan Tuna Üzümcü ile yeni transferlerden Moritz'in doğum günleri neşeli bir parti ile kutlandı. 34 yaşına basan Tuna ve 30 yaşını doldurdan Moritz, dün sabah antrenmanın ardından bir anda yumurta ve una bulanan iki futbolcu, daha sonra diğer oyuncularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirip, duş almak üzere soyunma odasının yolunu tuttu.

Bu arada Denizlisporlu yönetici, teknik adam ve futbolcular dün akşam Delikliçınar Meydanı'ndaki Demokrasi Nöbeti'ne katıldılar. Arkalarında "İnadına Demokrası" yazılı Denizlispor armalı tişörtlerle önce Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret eden Süleyman Urkay başkanlığındaki grup, daha sonra Delikliçınar Meydanı'na gidip Denizlililerle buluştu. Başkan Urkay, "Vatanımızın birlik ve bütünlüğüne yapılan her türlü saldırının karşısındayız" dedi.

Fotoğraflı

- Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Delikliçınar Meydanı Tuna Üzümcü Denizlispor Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title