Haberler

Üvey babanın öldürdüğü 4 yaşındaki çocuğu, öz babası elleriyle kabre koydu

Güncelleme:

Denizli'de üvey babası tarafından öldürülen Macit Gül, Kahramanmaraş'ta düzenlenen cenaze töreni sonrası toprağa verildi. Cenaze töreninde baba Mehmet Gül, güçlükle ayakta dururken oğlunun tabutunu mezarı başına kadar taşıdı. Daha sonra mezara inen Mehmet Gül, oğlu Macit'i kendi elleriyle kabre koydu.

Denizli'nin Tavas ilçesinde Ümit Mutlu Akpınar (24) tarafından bıçaklanarak öldürülen Büşra Akpınar (26) ile oğlu Macit Gül (4), Kahramanmaraş'ta yan yana toprağa verildi.

Kahramanmaraş'tan 6 Şubat depremlerinin ardından eşi Büşra Akpınar ve üvey oğlu Macit Gül'ü alarak Denizli'nin Tavas ilçesine giden Ümit Mutlu Akpınar, pazar günü eşiyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Akpınar, mutfaktan aldığı bıçakla eşi Büşra ile üvey oğlu Macit Gül'ü bıçaklayarak öldürdü. Otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilen Büşra Akpınar ve oğlu Macit Gül'ün cenazeleri, Kahramanmaraş'ın merkez Onikişubat ilçesinin Sarıçukur Mahallesi'ne getirildi. Mahalle mezarlığında anne ve oğlu için cenaze töreni düzenlendi.

Üvey babanın öldürdüğü 4 yaşındaki çocuğu, öz babası elleriyle kabre koydu

OĞLUNU ELLERİYLE MEZARA KOYDU

Büşra Akpınar ve oğlu Macit Gül'ün sırasıyla cenaze namazları kılındı. Cenaze töreninde baba Mehmet Gül, güçlükle ayakta dururken, oğlunun tabutunu mezarı başına kadar taşıdı. Daha sonra mezara inen Mehmet Gül, oğlu Macit'i kendi elleriyle kabre koydu. Macit Gül'ün velayetinin babasında olduğu ve depremden önce annesi Büşra Akpınar'ın yanında kaldığı ve birlikte Tavas'a yerleştikleri öğrenilirken, Mehmet Gül'ün, oğlunun Tavas'ta olduğunu daha sonra öğrendiği belirtildi.

Üvey babanın öldürdüğü 4 yaşındaki çocuğu, öz babası elleriyle kabre koydu

KATİL ZANLISI İNTİHAR ETTİ

Öte yandan olaydan sonra tutuklanan Ümit Mutlu Akpınar ise tutuklu bulunduğu Kocabaş D Tipi Cezaevi'nde gardiyanlar tarafından asılı halde bulundu. Akpınar'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Mehmet Gül Macit Gül Denizli Baba 3.Sayfa Güncel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı ne zaman, saat kaçta? Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı izle! 23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu!
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500

Yorumlar (9)

Asgari Ücret:

Sabır öyle güzel bir tohumki zamanla heryeri yeşillendirir çiçeklendirir cennete benzetir.Cocuk 4 yaşında anne babasıyla mutlu mesut büyümesi gerekirken başka bir adamın yanında büyümeye zorlanıyor ne acı.Ayrilsan bile kocadan kocaya gitmek mantığını kabullenemiyorum.

89
5
yanıtYanıtla
Export 86:

Rabbim bu acıyı hiç bir babaya yaşatmasın ne kadar zor tarifi asla edilemez Rabbim sabır versin

81
3
yanıtYanıtla
yorum bükücü:

katilin cezaevinde gebermesine sevindim. intihar etmiş.

76
0
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

gercektenmı ınsallah dogrudur

yanıt8
yanıt0
Hakan Arslanoglu:

Evlat sahibi olup boşanma aşamasında olan babalar, sizler belki sorunlardan dolayı eşlerinizle anlaşamıyor olabilirsiniz ama çocukların hiç bir suçu yok. onların Ana baba ayrı büyümelerine sebep olmayın buna hakkınız yok. Sorunsuz evlilik yok sabredin.

60
9
yanıtYanıtla
Export 86:

Belki kadın ayrıldı durmak istemedi ve başkasını buldu bu durumda baba ne yapsın

yanıt17
yanıt1
hasan demir:

Çocuğun var. Yuvanı yık. Sonra tekrar yuva kur. Hemi kendi hayatını hemi çocuğun hayatını söndür. Allah Eski kocasına sabır versin

28
18
yanıtYanıtla
şaban kocaman:

Yuva yıkanın yuvası olmaz

38
2
yanıtYanıtla
hakan gardas :

Kin nefret dolu insanlar, seksen milyonun piskolojileri kontrolden gecirilsin.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title