Haberler

Denizli Aşırı Sıcaklardan Asfalt Eridi

Aşırı sıcaklardan asfalt eridiDENİZLİ- İzmir Karayolu'nun Buldan İlçesi'nden geçen kısmının bir bölünde, aşırı sıcaklar asfaltı eritti.

Aşırı sıcaklardan asfalt eridi

DENİZLİ- İzmir Karayolu'nun Buldan İlçesi'nden geçen kısmının bir bölünde, aşırı sıcaklar asfaltı eritti. Bu nedenle son bir haftada 3 maddi hasarlı kaza yaşandığını vurgulayan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Burada bir ölümlü kaza olursa bunun vicdani sorumluluğu altından kalamayız. Yolun bir an önce yapılmasını talep ediyoruz dedi.

Denizli'de artan hava sıcaklıkları olumsuzlukları da beraberinde getirdi. Buldan İlçesi'nde hava sıcaklığının 40 derecenin üzerine çıkmasıyla Denizli- İzmir Karayolu'nda asfaltın bir bölümünde erime yaşandı. Buldan girişinden itibaren İzmir yönüne doğru 2 kilomotremik alanda asfalt eridi. İlçe merkezinde de yer yer asfaltın eridiği gözlendi. Yaşanan aşırı sıcaklar sebebiyle asfalt üzerinde yürümekte güçlük yaşanırken, ayakkabıların eriyen asfalta yapıştığı da görüldü.

Buldan Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Gülbay, ilçedeki Denizli İzmir Karayolu'nun aşırı sıcaklar nedeniyle eridiğini ve tehlikeye yol açtığını söyledi. Yetkilileri çözüm üretmeye davet eden Gülbay, Denizli- İzmir Karayolu'ndaki asfalt, aşırı sıcaklardan dolayı eriyor. İlçe merkezinde de bu sıkıntı mevcut. Temmuz ayının 21'i ile 23'ü arasında ilçemizde festival düzenleyeceğiz. Bu yolu 200 bin kişi kullanacak. Biz yetkililerden bu sorunu çözmesini bekliyoruz. Elimizdeki cüzi iş makineleriyle yolları kumlamaya çalışıyoruz. Karayollarının, Büyükşehir Belediyesi'nin ve diğer bütün kurumların katkılarını bekliyoruz. Şimdiye kadar eriyen asfalt yüzünden 3 maddi hasarlı kaza yaşandı. Burada bir ölümlü kaza olursa bunun vicdani sorumluluğu altından kalamayız. Bütün yetkililer bu konuda elinden ne geliyorsa katkısını bekliyoruz. Yolun bir an önce yapılmasını talep ediyoruz dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Gülbay Denizli Buldan İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 3 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title