Haberler

Deniz Seki ve Nişanlısı Faruk Salman Hastanede Vedalaştı

Güncelleme:

Kist ameliyatı geçirdikten sonra taburcu olan Seki, nişanlısı Faruk Salman'la cezaevine gitmeden hastanede vedalaştı.

Yaklaşık 20 gün önce Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları Doğum Ana Bilim Dalı Aseptik Bölümü'nde kist ameliyatı geçiren Deniz Deki, dün taburcu oldu. Nişanlısı Faruk Salman, yeniden Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderilen Seki'yi hastanedeki son gününde yalnız bırakmadı.

Deniz Seki, cezaevine gönderilmesinden bir gün önce, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ndeki odasında iki ziyaretçi ağırladı. Nişanlısı Faruk Salman'ın savcılıktan aldığı özel izinle tüm gününü yanında geçirdiği şarkıcıyı, MHP Milletvekili Lütfü Türkkan da ziyaret etti. İçeri girmesi mümkün olmayan ya da farklı şehirlerde yaşayan hayranları ise gönderdikleri hediyelerle Deniz Seki'ye moral vermeye çalıştı. Antalya'dan bir hayranının kargoyla yolladığı, içinde bal, tereyağı, incir, havlu ve çorap bulunan paket, oda kapısında nöbet tutan jandarma tarafından incelendikten sonra Salman'a teslim edildi. Bu arada o katın koridorunda dolaşan bir kedi, sık sık ünlü şarkıcının odasına girip çıkmaya başlayınca jandarma engeline takıldı. İçeri girmesi engellenen kedi, yine de oda kapısının önünden ayrılmadı.

(Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Faruk Salman Deniz Seki Bakırköy Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası? Şampiyonlar Ligi kim finale çıktı? Real Madrid elendi mi, Bayern Münih elendi mi? Real Madrid Bayern Münih ilk maç kaç kaç bitmişti? Bayern Münih Real Madrid Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maç sonucu!
500

Yorumlar (19)

AÇELYA:

evet deniz hanımmmm yaaaa utanmadın mı pislik kadın ahlaksız kadın once milletinin evli kocasına goz diktin sonra bu işlereeeeeee utanmazzz keske seni assalar.

1
16
yanıtYanıtla
corci:

deniz için full destek tam destek. .

4
10
yanıtYanıtla
hakan:

AKPnin adaleti baş örtüsündedir sende takta kurtul deniz seki.

6
6
yanıtYanıtla
iskorpitMobil-ANDROID:

Amanda ne önemli bir haber

4
3
yanıtYanıtla
canmobilWeb@haberler.com:

Deniz seki mahvettin herseyini baskasi yuzunden bu hale geldim sucsuzuum diosun ama koskocaman kadinsin aklin fikrin yokmu hadi kendib kulanion baskalarina neden alion

5
2
yanıtYanıtla
BirolMobil-ANDROID:

bolluk içindeydin parayla oynuyordun ne işin vardı uyuşturucu ile degdimi bu yaşadıklarına?

4
2
yanıtYanıtla
sinan:

içiniz de bir tane olsun empati sahibi insan yok

6
0
yanıtYanıtla
alirizamobilWeb@haberler.com:

dogudakiler binbir pislikle ugrasiyor ,elini kolunu sallayarak serbest dolasiyor,deniz hapis yatti zaten yetmedi yine sokdular,ee ne diye serbest birakip da tekrardan iceriye aldiniz.adaletsiz ulkemde okadar suclu serbest gezerken cok yazik valla.deniz icin kotu seyler degil de iyi dileklerde bulunun ,hepimizin colugu cocugu var biraz insaf yahu .o da bir ananin evladi

4
2
yanıtYanıtla
rixoMobil-ANDROID:

ne kadar kalitesiz haber veriyorsunuz sizi tebrik ediyorum

4
1
yanıtYanıtla
ziyaretçi:

hiç çıkamazsın inşallah. şarkıcılıktan kazandıkların yetmedi bi de gençleri zehirledin. artık cezaevinde yersin o kirli paraları.

1
4
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title