Haberler

Deniz Gezmiş'in hiç bilinmeyen bir fotoğrafı daha ortaya çıktı

Güncelleme:

68 kuşağının sembol isimlerinden olan ve 1972'de idam edilen Deniz Gezmiş'in daha önce hiç bilinmeyen bir fotoğrafı ortaya çıktı. Gezmiş'in akrabası tarafından paylaşılan fotoğraf, çıkarıldığı mahkemenin ilk duruşmasında çekilmiş.

1968 devrimci gençlik hareketinin öncü isimlerinden olan Deniz Gezmiş'in hiç yayınlanmamış bir fotoğrafı ortaya çıktı. Deniz Gezmiş'in akrabası Enver Gezmiş, mahkeme salonundan bir fotoğraf paylaştı.

İLK DURUŞMASINDA ÇEKİLMİŞ

Enver Gezmiş'in paylaştığı fotoğrafta "Bu fotoğraf 50 yıl boyunca bir kenarda kalmış, herkesin görebilmesi için düzenleyip yayınlamak istedim. Fotoğraf 12 Nisan 1971 tarihinde, Deniz Gezmiş'in çıkarıldığı mahkemenin ilk duruşmasında Ergin Konuksever tarafından çekilmiş" notu yer aldı.

İşte sosyal medyada paylaşılan o kare:

Deniz Gezmiş'in hiç bilinmeyen bir fotoğrafı daha ortaya çıktı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Deniz Gezmiş Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (6)

Can Akman:

onlar askerını poslısını vatanını milletini seven emekçi işçi haklarını savunan gerçek vatan severlerdir biraz araştırın

122
81
yanıtYanıtla
x girilmez:

polise kurşun sıkıp banka soyan değilmiydi bizim bildiğimiz

yanıt24
yanıt24
Vatandaş :

Askerini çok sevdiği için astsubayın masum eşini kadının kendi evinde elinden vurdu. Ateş ederek sevmek nasıl bir sevme şekliyse artık...

yanıt25
yanıt22
Dadaş Kara:

Cok onemliydi bunlar askere polise kursun sikanlar

60
104
yanıtYanıtla
Black Jack:

banka soygunlarınıda devrim için mi yaptı.bırakın bu ayakları..devlete başkaldıran herkesin sonu aynıdır.hangi devirde olursa olsun..

42
56
yanıtYanıtla
Sam Smith:

Deniz Gezmiş Sivas'ın bir içesinde Hüseyin İnan ile yayan olarak gezer. Dedem o zaman çiftçi genç, ormana oduna gider atı ile; tabi o zaman dedem de Muhsin Yazıcıoğlu'nu sevdiği için bıyık bırakmış, her neyse; dedem der ki uzaktan biri bağırıyor ve parka ile montunun içinde silah var der(Deniz Gezmiş) dedem de elini beline götürür, deniz uzaktan güler, demek ister ki sende silah yok yanına gelir ve azını ister dedem de atı gösterir ve Deniz ile sohbet eder; çok iyi insanlardı derdi.

7
11
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title