Haberler

Demir: Kavaklılara 'Ak Hizmetleri' Anlatın

Güncelleme:

Cemal Yılmaz Demir, Kavak İlçe teşkilatına "10 yıldır bu ülkede yaptığımız hizmetleri Kavaklıların kapılarını çalarak tek tek anlatın" diye seslendi.

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Kavak İlçe teşkilatına "10 yıldır bu ülkede yaptığımız hizmetleri Kavaklıların kapılarını çalarak tek tek anlatın" diye seslendi

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, partisinin Kavak İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Demir, Başbakan Erdoğan'ın günde 3-4 ülke birden gezdiğini anımsatarak, "Sizlerde en az 3-4 evin kapısını çalarak, hizmetlerimizi anlatın" dedi.

SORUMLULUĞUNUZU BİLİN

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Kavak İlçe teşkilatını ziyaret ederek Başkan Üzeyir Başkaya ve partililerle bir araya geldi. 10 yıllık parti iktidarında eğitimden sağlığa, ulaşımdan dışişlerine adeta tarih yazıldığını belirten Demir, "Siz teşkilat mensuplarımız, Türk siyasi tarihine AK Parti'yi altın harflerle yazdırdınız. AK Parti'de siyaset yapan her birim, hangi konumda olursa olsun, büyük sorumluluk taşıyor. Bunun için herkes sorumluluğunu bilip ona göre çalışmalar yapmalı" diye konuştu.

2023 HEDEFİNE KİLİTLENDİK

AK Parti'nin hedeflerinin bugün ve yarınla sınırlı olmadığına dikkati çeken Milletvekili Demir, "2023 yılı hedeflerimize kilitlendik. Var gücümüzle çalışıyoruz. Başbakanımız günde 3-4 ülke geziyor. Sizler de mahalle mahalle köy köy gezerek hiç olmadı 3-4 Kavaklı hemşerinizin kapısını çalarak bu hizmetleri anlatın. Sizlerin bu çalışması, milletimizin verdiği güçle Başbakanımız rahat hareket edebiliyor. Bu yüzden teşkilatımız çok çalışmalı" dedi.

ÇATLAK SESLER SUSACAK

Milletin geleceği için AK Parti'nin her zaman risk aldığını söyleyen Milletvekili Demir, "Terör sorununu da risk almak üzere çözecektir. Dünyada ekonomide örnek alınan bir ülke haline gelmişsek, terör sorunu da çözüldükten sonra bir çok ülkenin de model alacağı bir çözüm formülü haline gelecektir. Çatlak sesleri susturmak, hepimizin görevi olacaktır. AK Parti'yi kısır çekişmelere kurban etmeyiz. Bu yola halis niyetlerle çıkıldı, Allah'ın izni ve milletin desteğiyle süreci hayırla neticelendirmek istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cemal Yılmaz Demir Ak Parti Kavaklı Samsun Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title