Haberler

Demir: Farkınız Kararlılığınız

"Deplasman maçlarınızda sizleri destekleyeceğim"

Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Engelligücü Spor Kulübü'nü ziyaretinde, engellilerin toplumsal yaşamda kat ettikleri mesafenin; engellilerin kendilerine duydukları güvenden ve hak arama mücadelelerinde gösterdikleri kararlılıktan kaynaklandığını ifade etti.

Samsun'da faaliyet gösteren Engelligücü Spor Kulübü'nü ziyaret ederek, kulüp yöneticileri ile görüşen ve derneğe üye sporcularla sohbet eden AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Kulüp Başkanı İllhan Elmalı'dan derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

KAPI KAPI DOLAŞMA DÖNEMİ BİTTİ

Engelligücü Spor Kulübü Başkan İlhan Elmalı, Milletvekili Demir'in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek başladığı konuşmasında; Engelligücü Spor Kulübü'nün futbol ve basketbol branşlarında olmak üzere 2 ayrı takımla hem Türkiye çapında hem de elde edilen başarılar vesilesiyle uluslararası organizasyonlarda Samsun'u layıkıyla temsil etmeye çalıştığını belirterek, kulübün genel faaliyet programı hakkında Milletvekili Demir'i bilgilendirdi. Konuşmasında, eskiden olduğu gibi özellikle deplasman maçlarına gidebilmek için kapı kapı dolaşma döneminin artık bittiğini belirten Elmalı, Samsun Valiliği'nin bu anlamda faaliyetlerini desteklediğini ifade etti.

BAŞARILARINIZI TAKDİR EDİYORUZ

Kulübe bağlı sporcuların da görüş ve düşüncelerini paylaştığı ziyarette, Engelligücü Spor Kulübü'ne ilk defa geldiğini ve gördüğü manzara karşısında son derece mutlu olduğunu ifade eden Demir, "Sportif başarılarınızdan dolayı son derece mutlu oldum. Hepsinden önemlisi buradaki arkadaşların kendilerine duydukları güven ve bu güven sonrası gelen başarılar, herkesin ve her kesimin takdir etmesi gereken başarılardır." şeklinde konuştu.

MAĞDURİYETTEN HAK ARAMAYA

Toplumun son yıllarda engelliler konusundaki hassasiyetinin bir hayli geliştiğini vurgulayan Demir, bunun asıl kaynağının engellilerin kendisi olduğunu belirterek, "Sizler, mağduriyetten; hak arama, üretme, talep etme, isteme kararlılığını ortaya koydunuz. Bu da şu anda konuştuğumu başarıyı getirdi. Bu başarının ardında kararlığınızın bulunduğunu unutmayın. İnşallah başarılarınızın devamı da gelecektir. Burada kurulan işletme disiplini de çok güzel. Her şeyin imkanlar çevresinde mümkün olduğunca en iyisini yapma ve israf etmeden kaynakları verimli kullanma şeklinde bir düzen tesis edilmiş. Bu çatı altında ulaşmış olduğunuz başarılardan son derece mutlu oldum. Hem yöneticilerimize hem de siz değerli sporcu kardeşlerime bundan sonrası için başarılar diliyorum." dedi.

DEPLASMAN MAÇLARINDA GELEBİLİRİM

Konuşmasını Engelligücü Spor Kulübü'nün bundan sonraki çalışmalarını yakından izlemek istediğini belirterek sürdüren Demir sözlerini, "Bana bir fikstür verirseniz zaman içerisinde ve programlarımız el verdiği ölçüde özellikle deplasman maçlarında sizlerle beraber olmaya çalışacağım. Bu hem futbol hem de basketbol için geçerlidir" şeklinde tamamladı.

Bu sezon oynanacak maçların fikstürü kendisine sunulan Demir'in Engelligücü Spor Kulübü ziyaretine, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cemal Yılmaz Demir Ak Parti Elmalı Samsun Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title