Haberler

Demir'den Kavaklılara İHL Çağrısı

Güncelleme:

Cemal Yılmaz Demir, "Doğup büyüdüğü topraklar için bir şeyler yapmak isteyen herkes bu projeye sahip çıkmalı" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Kavak Anadolu İHL'nin yapımına başlanabilmesi için hayırsever desteğine ihtiyaç olduğunu belirterek, "Doğup büyüdüğü topraklar için bir şeyler yapmak isteyen herkes bu projeye sahip çıkmalı" dedi

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Kavak'a yapılması planlanan Anadolu İmam Hatip Lisesi için hayırseverlere çağrıda bulundu. "İHL'ler gözbebeğimizdir" diyen Demir, Kavaklıları projeye sahip çıkmaya davet etti.

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Kavak Kaymakam Vekili Mehmet Erhan, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Üzeyir Başkaya, Kavak İlçesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Eğitim Kurumları Yaptırma ve Öğrencileri Koruma Derneği Başkanı Ramazan Atıcı ve dernek yöneticileriyle bir toplantı yaptı. 17 bin 327 bin metrekare arsa üzerinde yapılması düşünülen ve geçtiğimiz günlerde Valilikle protokolü imzalanan 24 derslikli Kavak Anadolu İHL'de gelinen durumla ilgili bilgi alan Demir, hayırseverlere çağrıda bulundu.

ELİNİZİ TAŞIN ALTINA KOYUN

Kavak'ta doğup büyüyen herkesin projeye sahip çıkmasını isteyen Demir, "İmam Hatipler bizim gözbebeğimizdir. Daha düne kadar üvey evlat muamelesi gören bu okullar artık hak ettikleri konuma gelmeye başladı. Bunun ışığında Kavak'a da böyle güzel bir proje hayata geçirilmeye hazırlanıyor. Okulun hayata geçmesi için Kavaklılar ellerini taşın altına koymalı. Bu bir hayır işidir. Ben üzerime düşen ne varsa ben yapmaya hazırım. İnşallah Kavaklı hayırseverlerin de desteğiyle bu proje kısa sürede tamamlanacak" dedi.

TEMELİ YAKINDA ATILACAK

Kavak İlçesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Eğitim Kurumları Yaptırma ve Öğrencileri Koruma Derneği Başkanı Ramazan Atıcı da, kendilerine verdiği katkılardan dolayı Milletvekili Demir'e teşekkür ederek, "En kısa sürede temel atma törenini yapmayı arzuluyoruz. Şuanda Kavaklı hemşerilerimizin işyerlerine kumbara dağıtımı yaptık. Dernek yöneticilerimizle birlikte çalmadık kapı bırakmayarak, herkesin bu projeye katkı sağlamasını istiyoruz. İnşallah bu güzel ve hayırlı hizmeti yakında ilçemize kazandırmış olacağız" diye konuştu.

Toplantıda AK Parti 22. Dönem Milletvekili Mehmet Kurt ta hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cemal Yılmaz Demir Ak Parti Kavaklı Samsun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title