Haberler

Dehşet Saçan Damadın Paylaşımları Dikkat Çekti

Konya'da boşandığı eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini öldürdükten sonra 7 yaşındaki kızını alıp kaçan cinayet zanlısı Erdal A.'nın sosyal medyadaki paylaşımları dikkat çekti.

Konya'da boşandığı eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini öldürdükten sonra 7 yaşındaki kızını alıp kaçan cinayet zanlısı Erdal A.'nın sosyal medyadaki paylaşımları dikkat çekti. Edinilen bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi'nde babasının evinde kalan boşandığı eşinin yanına giden Erdal A., çıkan tartışma sonrası eski eşi Yasemin Yıldız, kayınpederi Behram Yıldız ve kayınvalidesi Fatma Yıldız'ı 7 yaşındaki kızının gözleri önünde av tüfeğiyle öldürdü. Cinayetin ardından kızını da yanına alarak kayıplara karışan cinayet zanlısı Erdal A., polis tarafından her yerde aranıyor.

"KİMSE YÜKSEK SESLE CİNAYET PLANLAMAZ"

Cinayet zanlısı Erdal A.'nın sosyal medyada paylaşımları da dikkat çekti. 25 Nisan'da yaptığı paylaşımda sürekli özlemini dile getirdiği 7 yaşındaki kızı S.A.'nın bir yıl önceki fotoğrafını "Seni çok seviyorum canim kızım. Tam bir yıl önce bugün kopardılar seni benden. Ama Allah büyük kızım. Abini kurtardım aldım, inşallah seni de en kısa zamanda kurtarıp alacam vicdansızların elinden. Sabırla İnşallah" notuyla paylaştı. Erdal E.'nin 2 Nisan'daki paylaşımında da, tabancalı fotoğrafın üzerinde "Suskunluğumu zayıflıkla karıştırmayın, kimse yüksek sesle cinayet planlamaz" yazısının yer alması dikkat çekti. 7 yaşındaki kızıyla birlikte kayıplara karışan cinayet zanlısı Erdal A.'nın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Öte yandan, eski eşi tarafından annesi ve babasıyla birlikte öldürülen Yasemin Yıldız'ın geçtiğimiz ocak ayında boşandığı ve dün babasının evinin yakınında bir daire kiraladığı öğrenildi.

(Ahmet Ataş/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatma Yıldız Selçuklu Konya Politika Güncel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title