Haberler

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, 6.4'lük depremin ardından konuştu: Bittik biz!

Güncelleme:

Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma yol açtığı Hatay'da şiddetli iki deprem daha meydana geldi. Hatay'ın Defne ilçesi saat 20.04'te 6.4 büyüklüğünde bir depremle sarsıldı. Canlı yayına bağlanarak açıklamalarda bulunan Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, "Ciddi anlamda bir deprem yaşıyoruz. Maraş depreminin 3 katı. Bittik yani biz ne diyeyim." ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremlerin etkisi geçmemişken bugün akşam saatlerinde Hatay'ın Defne ilçesinde 6.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Habertürk canlı yayınına bağlanarak deprem ile ilgili bilgiler verdi.

"BİTTİK YANİ BİZ NE DİYEYİM"

Yeni yaşanan depremin Kahramanmaraş depreminin 3 katı kadar olduğunu ifade eden Güzel, "Bir sürü ihbar geliyor, valiliğe bildiriyoruz, valilik müdahale etmeye çalışıyor. Ciddi anlamda bir deprem yaşıyoruz. Bittik yani biz ne diyeyim. Diyecek tek bir lafım da yok." dedi.

"ELEKTRİKLERİMİZ KESİLDİ"

Açıklamalarına devam eden Güzel, "İlçemizde elektriklerimiz kesildi. Çığlıkların arasında insanları koordine etmeye çalışıyorum. Yıkılan binalarımız, enkaz altında kalanların ihbarlarını alıyoruz. Vali bey ile koordinasyon içerisinde ilerliyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İbrahim Güzel Kahramanmaraş Deprem Maraş Defne Hatay Güncel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500

Yorumlar (13)

Ercan akdeniz:

Hükümetin aldığı Kentsel dönüşüm kararlarına karşı çıkanlar utansın

128
56
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Anlamadığım , kentsel dönüşüm kararlarına karşı çıkılması. Hangi düşünce ürünü acaba ! İlginç çok ilginç...

yanıt5
yanıt5
Erdal:

Durmak yok algıya devam.....

yanıt8
yanıt2
siyah.beyaz:

bundan yönetici olmaz yönetici örnek insandır vatandaşa moral verip soğukkanlı olacağına oturmuş ağliyor..

90
79
yanıtYanıtla
ahyed yıldız:

Efendi, biz bittik demeyeceksin. Yeniden kalkacak yaralarımızı saracaz ve daha güçlü yeniden inşa olacağız demen gerek. Sen o şehrin idarecisin moral verip çözüm üretip yönetmen gerek. Bittik diyorsan bırak o koltuğu. Zor Bir musibet yaşadık ama inşallah dersimizi alıp çok daha iyi olacağız.

120
24
yanıtYanıtla
Yucel Cakir:

Ders almak, önlem almak bizim DNA'mızda bulunmuyor maalesef. Bir kaç gün daha vah tüh deriz sonra kaldığı yerden devam. Veli Göçer neden hala müteahhitlik yapıyor ? Kim izin veriyor. Neden 7 yılda hapisten çıkıyor ? Bunun en net kanıtı budur !!!!!!

71
3
yanıtYanıtla
Ercan akdeniz:

Senin ceza kanunların hangi ülkeden kopyalanmış ona bak. binlerce yıllık tarihi bulunan onlarca devlet kurmuş Türk Milleti ceza hukunu kanunları İtalya ve Almanya dan kopyalamış. Anayasayı nereden almıştık? Konya kadar olmayan İsviçredenmi?

yanıt21
yanıt18
BUĞRA EMRECİKSİN:

160 bin nüfuslu ilçe de deprem olunca biz bittik diyenler 20 milyonluk İstanbul'da deprem olunca ne diyecek, ne yapacaklar...!

56
9
yanıtYanıtla
Şenol Yildirim:

Ben anlamıyorum arkadaş, bu bölgede evlere girmek yasak değil mi zaten, ne göçük altı ihbarı bu sorumsuzca davranışa kim ne yapsın

54
8
yanıtYanıtla
Furkan Hızlıok:

Durmak yok yola devam daha uzaya çıkacağız ölmezsek tabi ....

24
34
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title