Haberler

Dayakçı Kocayı Öldüren Kadın: Bıçak Kemiğe Dayandı, Öldürdüm

Güncelleme:

Adana'da sürekli dayak yediği için boşandığı ancak daha sonra birlikte yaşadığı eşini öldürdükten sonra kaçan genç kadın yakalandı.

Adana'da sürekli dayak yediği için boşandığı ancak daha sonra birlikte yaşadığı eşini öldürdükten sonra kaçan Çilem D. isimli genç kadın yakalandı.

Çilem D.'nin ilk ifadesinde "Beni sürekli dövüyordu artık dayaktan bıkmıştım. Vurduğum gün de beni yine dövdü. Ben de bıçak kemiğe dayandığı için evdeki tabancayı bulup kendisini vurdum." dediği öğrenildi.

ŞİDDETTEN KAÇTI, BOŞANDI

Edinilen bilgiye göre, Çilem D. (28) ile Hasan Karabulut (33) 6 yıl önce evlendi. Ancak Hasan Karabulut eşine kıskançlık nedeniyle şiddet uyguladığından Çilem D. dava açıp kocasından boşandı.

TEKRAR BİRLİKTE OLDULAR

Çift boşandıktan sonra Karabulut eşinden özür dileyerek kendisini affettirip tekrar birlikte yaşamaya başladılar. Bu sırada çiftin bir kız çocukları dünyaya geldi. Ancak Karabulut eşini yine kıskançlık yüzünden dövmeye başladı.

KURŞUN YAĞDIRDI

Dün de merkez Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi 70679 Sokak'taki evlerinde yaşayan Hasan Karabulut, Çilem D.'yi yine darp etti. Bu duruma sinirlenen genç kadın evdeki tabancayı alıp Karabulut'a kurşun yağdırıp kızını da alarak evden kaçtı. Bir süre sonra Karabulut'un yakınları telefonla ulaşamayınca eve geldi. Ancak evde de kapıyı kimse açmayınca olay polise bildirildi.

TÜYLER ÜRPERTEN SÖZLER

Polis eve gelip kapıyı çilingir marifetiyle açtığında Karabulut'un yatak odasında cesediyle karşılaştı. Cinayet ekipleri katili bulmak için çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucunda Çilem D. polis tarafından Adıyaman'da yakalanarak Adana'ya getirildi. Çilem D.'nin ilk ifadesinde "Beni sürekli dövüyordu artık dayaktan bıkmıştım. Vurduğum gün de beni yine dövdü. Ben de bıçak kemiğe dayandığı için evdeki tabancayı bulup kendisini vurdum." dediği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Karabulut Yerel Yaşam Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500

Yorumlar (101)

maco:

Hemen bu kadin idam edilmeli ama hemen

1
74
yanıtYanıtla
wwwwwwwwwwwwwwwwwww:

İYİ YAPMIŞ HEP ŞİDDET GÖRÜYORMUŞ KOCASINDAN ELİNE SAĞLIK

22
27
yanıtYanıtla
Chenk Yurdatapan:

Kadına yapacak bir şey bırakmamışlar ki, Kocası dövmüş, ayrıulmışlar yine de peşini bırakmamışKadın haklı valla. . .

35
11
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Ben de bir erkek olarak bayan arkadaşı destekliyorum. Ceza yerine ona ödül verilmeli. Biliyorum saçmalık ama bu kadar canice dövmekte olmaz ki o damı öldürmemiş ki kendi hayatını kurtarmış.

18
18
yanıtYanıtla
erdal:

Aynı cümleyi kaç defa tekrarlıyarak bir haber yazmaya çalışmışsınız.Bu haberi kaleme alan ilk mektebi bitirmiş mi acaba ? Merak ettim de !

33
2
yanıtYanıtla
ŞABAN:

BU KADINI ASMALI

2
32
yanıtYanıtla
adana001:

neden mı adana olay yapan veya cıkaran kısının kımlıgıne bak dogudan gocup gelmıstır ve bunun ustune bunaltıcı sıcaklar tahammul edılmez oluyor

10
23
yanıtYanıtla
gercek Adanalı:

Rahmetli Bizim mahalleden olur.Aslen Elazıg PALUludur kendisi. ADANAlı değil.Göçle gelmişlerdi.yine mi Adana diyenler adanadaki olaylar göçle gelenler yüzünden oluyor gerçek Adanalı adamdır.

18
13
yanıtYanıtla
okn:

tüyler ürperten kısmı bulamadım kadın şiddet görmekten bıkmış çekmiş vurmuş bende vurduktan sonra derisini mi yüzde bekliyordum. . . . .

29
1
yanıtYanıtla
ANTİ:

ANLAYAMADIĞIM KADININ BU SÖZLERİNİN NERESİ TÜYLER ÜRPERTİCİ. YAAA ARKADAŞ BU HABERCİLERİNDE BÖYLE ABARTMALARI YOKMU İNSANI ÇİLEDEN ÇIKARIYO. HEM İYİ YAPMIŞ ELLERİNE SAĞLIK KADININ. YETER ARTIK GÜÇLERİNİ KULLANIPTA KADIN ÖLDÜRDÜKLERİ. MADEM DEVLET KADINLARA YAPILAN ŞİDDETE DUR DEMİYO. KADINLARDA NAPSIN KENDİ İŞLERİNİ KENDİLERİ GÖRÜYO.

24
4
yanıtYanıtla
Tüm 101 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title