Haberler

Davetlileri Neşeyle Ağırladı

Güncelleme:

Yusuf Uzun Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanlığı organizasyonunda gerçekleşen "Gelin Beylikdüzü'nü Konuşalım" Programına katıldı.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda kadın misafirlere günün anısına çeşitli hediyeler dağıtan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, çekişle bir kadını Umre'ye gönderdi. Ayrıca etkinlikte düzenlenecek olan Nadide Sultan'ın konseri, Berkin Elvan'ın hayatını kaybetmesi üzerine iptal edildi.

Konuşmasında Berkin Elvan'a Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı dileyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Kardeşimizin vefatından dolayı bugün konserimiz iptal edilmiştir. Bizim Kültürümüzde acılar paylaştıkça azalır" dedi. Kadınların önemine de vurgu yapan Başkan Uzun, etkinlikte emeği geçen başta Kadın Kolları Başkanı Kezban Coşkun olmak üzere tüm kadınların gününü tebrik etti. Davete icabet edenlere teşekkür eden Kadın Kolları Başkanı Kezban Coşkun ise "Kadınlar günü yılda sadece bir gün kutlansa da hayata damgasını vuran biz kadınlarız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Berkin Elvan Yusuf Uzun Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title