Haberler

Darıca Zabıta Denetimleri Artırdı

KOCAELİ(İHA) – Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerle ilçe genelindeki marketlerde gıda ve fiyat denetimi yaptı.

KOCAELİ(İHA) – Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerle ilçe genelindeki marketlerde gıda ve fiyat denetimi yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Zam fırsatçılığı yapanları Zabıta ekiplerine şikayet edin" sözlerinin ardından Darıca Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe genelinde uygulamalarını sıklaştırdı. Zabıta ekiplerinin çalışmalarına eşlik eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, vatandaşlardan gerek sağlık açısından risk teşkil eden ve gerekse kasa ve reyon fiyatları arasında fiyat farkı bulunan ürün satışı yapan iş yerlerini kendilerine bildirmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Bölgede faaliyet gösteren marketlerin denetimleri yapan ekipler, kasa ve reyon fiyatlarının karşılaştırılması sonucu ikisi arasında fiyat farkı bulunan marketlere gerekli cezai işlemler uyguladı. Halk sağlığını olumsuz yönde etkileyecek son kullanım tarihleri geçmiş ürünleri de kontrollerinin yapıldığı denetimleri değerlendiren Başkan Karbacak, denetlemelerin kararlılıkla devam edeceğini söyledi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zabıta Müdürlüğü Şükrü Karabacak Darıca Zabıta Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title