Haberler

Dalaman'da Mobese Hizmete Girdi

Dalaman'da MOBESE hizmete girdiMUĞLA'nın Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kentte hizmet verecek Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) sistemi, toplantıyla tanıtıldı.

Dalaman'da MOBESE hizmete girdi

MUĞLA'nın Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kentte hizmet verecek Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) sistemi, toplantıyla tanıtıldı.

Dalaman İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çeribaş, MOBESE sistemi hakkında bilgi verdi. Dalaman'da yapımı tamamlanan yeni emniyet binasındaki toplantıya; Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, Garnizon Komutanı Hava Kıdemli Albay Seçuk Çol, CHP'li Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Kurmay Yüzbaşı Erhan Turgut, Emniyet Müdürü Mehmet Çeribaş, Dalaman Havalimanı Emniyet Müdürü, CHP İlçe Başkanı Kamil Ayhan Öner, işadamları Mevlüt Acar ve Habil Muslu ile polis memurları katıldı.

Emniyet Müdürü Mehmet Çeribaş, "Yeni hizmete giren emniyet binasıyla beraber Dalama'nda dokuz noktada kamera sistemi var. Kameralardan altı tanesinin hareketli 3 sabit. MOBESE sistemini 20 noktada faaliyete sokmak istiyoruz. Bundan sonra gelen yatırımlarla Dalaman'ın bütün mahallelerine ve giriş çıkışlarına hakim olacağız" dedi.

Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz ise "Dalaman'ımız bundan sonra daha güvenli olacak. Biz de emniyetimize gerekli desteklerde bulunduk. Bundan sonrada elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaymakam Yılmaz Şimşek, "Dalaman Emniyetinin her geçen gün kendini geliştiriliyor. İlçede asayiş teknoloji desteği ile daha iyi hale getiriliyor. Bu sistemin daha da geliştirileceğini düşünüyorum. Ayrıca hem yeni bina hem de MOBESE sisiteminin yapılmasında desteği olan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Tanıtımın ardından ilçe emniyet müdürlüğünde düzenlenen resepsiyon da davetlilere emniyet lokalinde ikramda bulunuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhammet Şaşmaz Yılmaz Şimşek Dalaman Muslu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title