Haberler

Daıly Telegraph: Dalyan'daki İngiliz Kadın Aşk Cinayetine Kurban Gitti

Muğla'nın turistik beldesi Dalyan'daki yazlık evinde bahçıvanı tarafından vurularak öldürülen İngiliz kadının aşk cinayetine kurban gittiği iddia edildi.

Muğla'nın turistik beldesi Dalyan'daki yazlık evinde bahçıvanı tarafından vurularak öldürülen İngiliz kadının aşk cinayetine kurban gittiği iddia edildi.

Dalyan'daki yazlık evinde bulunan Bury, pazartesi günü, evinin bahçe işleriyle ilgilenen Veli Acar'ın silahlı saldırısı sonunu öldü. Olayda, Bury'nin 24 yaşındaki oğlu Alex Bury ve 87 yaşındaki annesi Cecilia de yaralandı.

İngiliz gazeteleri, cinayeti işleyen 46 yaşındaki bahcıvan Veli Acar'ın, 56 yaşındaki Anne Bury ile aralarında aşk ilişkisi bulunduğu ve cinayeti, İngiliz Bury'nin kendisini terk etmesi nedeniyle işlediğini öne sürdü. Daily Telegraph gazetesi, İngiliz Bury'yi tanıyanların Veli Acar ile birkaç yıldır ilişkisi olduğunu söylediklerini, Acar'ın ise polise kıskançlık yüzünden Bury'yi öldürdüğünü söylediğini yazdı.

Bury'nin Türkiye'ye hareket eden kardeşleri bu iddiaları yalanlayarak böyle bir durumun söz konusu olmadığını söyledi. Oğlu ve annesi ile doğum gününü kutlamak üzere

Bury'nin oğlu Alex, İngiliz Times gazetesine Veli Acar'a annesine ateş etmemesi için yalvardığını söyledi. Alex, Veli Acar'ın, haftasonu aileyi tehdit ettikten sonra Bury'nin şikayeti üzerine jandarma tarafından gözaltına alındığını ancak daha sonra serbest bırakıldığını söyledi. Acar'ın daha sonra silahı ile birlite Bury'nin yaşadığı havuzlu villaya geldiği ifade edildi.

Muğla Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören Alex Bury, Veli Acar'ı evine girmeye çalışırken durdurmaya çalıştığını anlatırken, "Silahı omzuna doğru kaldırdı ve bana baktı ardından annemle büyükannemin odasına doğru gitti. Annem ile büyükannem onunla konuştuğumu duydular ve kendilerini odalarına kilitlediler" diye konuştu.

İngiliz kadını öldürüp oğlu ve annesini yaraladıktan sonra olay yerinden uzaklaşan Veli Acar, daha sonra polise teslim oldu.

İngiltere'nin Swainby kentinde oturan Bury'nin hukuk ve gebelik eğitimi aldığı ve bir süre Suudi Arabistan'da çalıştığı belirtildi. - Londra

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Veli Acar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title