Haberler

Daha İki Aylık Evliydi

Güncelleme:

Beytüşşebap'ta şehit olan Piyade Uzman Çavuş 27 yaşındaki İlhan Akkoç'un, Konya'daki evine ateş düştü.

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde dün gece PKK'lı teröristlerle dün akşam girilen çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş 27 yaşındaki İlhan Akkoç'un, Konya'daki evine ateş düştü. Hemşire Yasemin Demir Akkoç, iki ay önce evlendiği eşinin şehit düştüğü haberini gece yarısı nöbet sırasında öğrendi. Sinir krizi geçiren hemşire Akkoç'a mesai arkadaşları teselli etmeye çalıştı.

Beytüşşebap'a 2 Eylül günü saldıran ve 10 askeri şehit eden PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için Kato Dağı başta olmak üzere terör yuvalarına düzenlenen operasyonda dün akşam çatışma çıktı. Teröristlerin açtığı ilk ateşle Uzman Çavuş İlhan Akkoç şehit düştü, 3 güvenlik görevlisi de yaralandı.

EŞİ NÖBET SIRASINDA HABERİ ALDI

Uzman Çavuş İlhan Akkoç'un şehit olduğu haberi, memleketi Konya'ya gece yarısı ulaştı. Henüz iki aylık evli olan Uzman Çavuş Akkoç'un, hemşire eşi Yasemin Demir Akkoç da, acı haberi saat 03.00 sıralarında çalıştığı kent merkezindeki Özel Büyükşehir Hastanesi'nde nöbet sırasında aldı. Gelen askerlerin acı haberi vermesiyle birlikte sinir krizleri geçiren Yasemin hemşire, "O benim 2 aylık aşkımdı. 2 ay önce evlendik. Yiğidim doyamadım sana. Daha yeni kavuşmuştuk" diyerek yere yığıldı. Yasemin hemşireye hastanedeki mesai arkadaşları müdahale etti ve sakinleştirmeye çalıştı.

Şehit Uzman Çavuş Akkoç'un, Karapınar İlçesi'nde oturan ve eşi vefat ettiği için yalnız yaşayan 3 çocuk annesi annesi Nebiye Akkoç da oğlunun şehit olduğu haberini evinde aldı. Uykudan uyanan Akkoç'a acı haberi Karapınar Kaymakamı Ramazan Yıldırım ve Garnizon Komutanı vekili Yüzbaşı Metin Atmaca verdi. Askerleri karşısında gören Nebiye Akkoç, "Oğlumdan kötü bir haber mi var. Bu saatte gelmezdiniz" diyerek sinir krizi geçirdi. Anne Akkoç'a da kapıda bekletilen sağlık görevlileri müdahalede bulundu.

Babası Hilmi Akkoç daha önce vefat eden şehit Uzman Çavuş İlhan Akkoç'un 3 kardeşi bulunuyor.

Şehit Uzman Çavuş İlhan Akkoç'un cenazesi bu sabah Diyarbakır'da yapılacak otopsinin ardından uçakla memleketi Konya'ya getirilerek toprağa verilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yasemin Demir Beytüşşebap Şırnak Konya Politika Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

title