Haberler

Devlet erkanı Anıtkabir'de! Özel Defter'i imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken mesaj

Güncelleme:

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğindeki devlet erkanı ise Ata'nın huzuruna çıktı. Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakan Erdoğan, daha sonra Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. Mesajda, "Bugün yürütülen destansı mücadelenizin ardından kurduğunuz Cumhuriyet'in 99. yıldönümünü idrak ediyoruz. Bu tarihi günü TOGG'un açılışıyla taçlandırıyoruz" ifadeleri yer aldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi törenleri yurt genelinde başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı Anıtkabir'e çıktı.

Cumhuriyet'in 99. yılı! Devlet erkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde Anıtkabir'de

PARTİ LİDERLERİ DE ORADA

Törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bakanlar, yüksek yargı temsilcileri, kuvvet komutanları katılıyor. Aslanlı Yol'dan yürüyen devlet erkanı Anıtkabir'e geldi. Tören, devlet erkanının Aslanlı Yol'da yürüyüşüyle başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çelenk koydu. Ardından saygı duruşuna geçilirken, İstiklal Marşı okundu.

Cumhuriyet'in 99. yılı! Devlet erkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde Anıtkabir'de

ERDOĞAN ÖZEL DEFTER'İ İMZALADI

Daha sonra Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı, bir de mesaj yazdı. Erdoğan, "Bugün yürütülen zorlu ve destansı mücadelenizin ardından kurduğunuz Cumhuriyet'in 99. yıldönümünü idrak ediyoruz. Bu tarihi günü ülkemizin ilk yerli-elektrikli otomobili olan TOGG'un açılışını yaparak bahtiyarlık yaşıyoruz. İçinde bulunduğumuz asrı Türkiye Yüzyılı yapmak için mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Ruhun şad olsun, Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun." ifadelerini kullandı.

Erdoğan daha sonra Beştepe'de Cumhuriyet Bayramı tebriklerini kabul edecek.

Cumhuriyet'in 99. yılı! Devlet erkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde Anıtkabir'de

VATANDAŞLAR AKIN ETTİ

Cumhuriyet'in 99. yılını kutlamak için Ata'nın huzuruna koşan yüzlerce vatandaş ise Anıtkabir'in bahçesinde Türk bayrakları ile bekliyor.

Cumhuriyet'in 99. yılı! Devlet erkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde Anıtkabir'de

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Anıtkabir Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

Murat Kılıç:

Cumhuriyet Bayramı böyle kutlanır. Atatürk'ün göklerde ve yerlerdeki hayallerini Erdoğan gerçekleştirdi. Yıllarca heykellerle kandırılanlar bu gururu asla anlayamazlar

60
57
yanıtYanıtla
Guven Caglayan:

Yorum yok

31
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title