Haberler

Kanser tedavisi gören Cumhurbaşkanlığı koruma ekibinde görevli polis memuru hayatını kaybetti

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı koruma ekibinde görevli polis memuru Koray Sütçü cilt kanseri tedavisi gördüğü hastanede 31 yaşında hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanlığı koruma ekibinde görevli polis memuru Koray Sütçü (31), kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Kanser tedavisi gören, Cumhurbaşkanlığı Koruma ekibinde görevli polis memuru hayatını kaybettiKoray Sütçü

CUMHURBAŞKANLIĞI KORUMA POLİSİ KANSERDEN HAYATINI KAYBETTİ

Cumhurbaşkanlığı koruma ekibinde görevli olan polis memuru Koray Sütçü, cilt kanseri tedavisi gördüğü İnegöl Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Genç polisin cenazesi yarın Cuma namazına müteakip Ortaköy Mahallesi'nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

Kanser tedavisi gören, Cumhurbaşkanlığı Koruma ekibinde görevli polis memuru hayatını kaybetti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kanser Tedavisi Sağlık Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

Bakmadan Geçme

İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500

Yorumlar (3)

Bülent Levent:

Biontec aşısı sonrası 50 ve altı yaş gurubu çok sayıda insan hayatını kaybetti

73
19
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ben almanyada yasiyorum siroz seker ve yüksek tansiyon hastasiyim ve 70 yasinda vucut direnci zayif biriyim 2 sefer corona´ya yakalandim sayet 3 kez asi olmamis olsaydim belkide bu gün yasamiyor olacaktim yasim geckin ama nefes alabilmek icin cirpinarak ölmeyi kimse istemez,ayrica avrupa yüksek mahkemesi sikayetler üzerine ölümlerin asidan degil kronik hastaliklarina bagli organ yetmezligi oldugu kararina vardi aynen bizim ikdidar gibi.

yanıt11
yanıt12
CEZA :

Bekir amca desene heryerde düzen aynı. korumak istedikleri bir konu olursa kılıf her zaman hazırdır. bende 50 yaşındayım. Sağlık çalışanıydım 5 kez aşı oldum mecburi. son kontrolümü kalp de dahil yaptım. hatta bt anjiyo çektirdim tertemizdim.. kontol sonrası 1 sene sonra normal anji oldum 9 damarım tıkalı acil ameliyet oldum 5 damar pypass oldu doktorumun dediği biontec olanların hemen hepsinde damar sertiliği ve tılanıklık olduğu.. gelde çık işin içinden

yanıt6
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title