Haberler

Cumhurbaşkanı Seçimi

Eski Bakan Sungurlu: "Hiçbir siyasi faaliyete iştirak etmiyorum, oraya da (İhsanoğlu'nun bazı eski bakanların da bulunduğu siyasetçilerle toplantısı) iştirak etmedim. Kimseye de karşı değilim. Benim bütün adaylara saygım var ama hiçbirisiyle ilgili siyasi bir faaliyetin içinde değilim"

Eski Adalet ve Milli Savunma Bakanı Oltan Sungurlu, cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun aralarında eski bakanların da bulunduğu bir grup siyasetçiyle yaptığı toplantıya katılmadığını belirterek, "Benim bütün adaylara saygım var ama hiçbirisiyle ilgili siyasi bir faaliyetin içinde değilim" dedi.

Sungurlu, AA muhabirine, İhsanoğlu'nun Doğru Yol Partisinden (DYP) ve Anavatan Partisinden (ANAP) eski bakanların da yer aldığı bazı siyasetçilerle bir araya geldiğine ilişkin haberle ilgili açıklama yaptı.

İhsanoğlu'nun seçim bürosundan yapılan açıklamada toplantıya katılanlar arasında isminin yer aldığına işaret eden Sungurlu, toplantıya davet edildiğini ancak katılmadığını söyledi. "Davet edilmiş olmayı yeterli görmüşler ki ismimi vermişler" diyen Sungurlu, uzun süredir siyasetin dışında olduğuna vurgu yaptı.

Siyasi olarak kimseyle irtibatı olmadığına kaydeden Sungurlu, "Hiçbir siyasi faaliyete iştirak etmiyorum, oraya da iştirak etmedim. Kimseye de karşı değilim. Benim bütün adaylara saygım var ama hiçbirisiyle ilgili siyasi bir faaliyetin içinde değilim" değerlendirmesinde bulundu. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu Oltan Sungurlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title