Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Singapur Başbakanı Lee'yi Kabul Etti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Singapur Başbakanı Lee'yi kabulü, - Türkiye ile Singapur arasında serbest ticaret anlaşması imza töreninden detaylar, G20 Liderler Zirvesi'ne doğru- Cumhurbaşkanı Erdoğan, Singapur Başbakanı Lee'yi kabul etti- Görüşmenin ardından, Türkiye ile Singapur arasında serbest ticaret anlaşması imzalandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Singapur Başbakanı Lee Hsien Loong'u kabul etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Singapur Başbakanı Lee'yi kabulü, - Türkiye ile Singapur arasında serbest ticaret anlaşması imza töreninden detaylar, G20 Liderler Zirvesi'ne doğru- Cumhurbaşkanı Erdoğan, Singapur Başbakanı Lee'yi kabul etti- Görüşmenin ardından, Türkiye ile Singapur arasında serbest ticaret anlaşması imzalandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Singapur Başbakanı Lee Hsien Loong'u kabul etti. Anadolu Ajansı'nın ev sahibi fotoğraf sağlayıcısı olduğu G20 Liderler Zirvesi öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirvenin yapılacağı Regnum Otel'de ikili görüşmelerini sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu kapsamda Singapur Başbakanı Lee ile bir araya geldi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katıldığı basına kapalı görüşme, yaklaşık yarım saat sürdü. Görüşmenin ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Singapur Cumhurbaşkanı Lee'nin huzurunda, Türkiye ile Singapur arasında serbest ticaret anlaşması imzalandı.Anlaşmaya, Ekonomi Bakanı Zeybekci ile Singapur Ticaret ve Sanayi Bakanı Lim Hng Kiang da imza attı.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Lee Hsien Loong Singapur Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title