Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a KKTC'de Sert Protesto

Güncelleme:

KKTC'de bazı parti, sendika ve sivil toplum örgütleri, bugün, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçiliği önünde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı protesto etti.

KKTC'de bazı parti, sendika ve sivil toplum örgütleri, bugün, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçiliği önünde protesto eylemi düzenledi. 17 parti ve örgütün destek belirttiği eylemde, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın adaya gelişi protesto edildi; sloganlar atıldı. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı eylemde örgütlerin Büyükelçilik kapısı önüne kadar ilerlemesine izin verilmedi.

Eylemde örgütler adına konuşan Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) Genel Sekreteri Şener Elcil, barışa ulaşmanın ancak mücadele ve kavgayla mümkün olabileceğini savunarak, kendileriyle birlikte Türkiye ve dünyada da barış severlerin mücadelesini sürdürdüğünü söyledi.

SAYGI DURUŞU VE AÇIKLAMA

Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler anısına gerçekleştirilen 1 dakikalık saygı duruşunun ardından, KTÖS Başkanı Semen Saygun 17 örgütün destek verdiği basın açıklamasını okudu.

Borularla gelen suyun asrın faciası olarak nitelendirildiği açıklamada, suyla birlikte Kıbrıs Türkünün Türkiye'ye daha da bağımlı hale getirileceği savunuldu.

Öte yandan protesto yürüyüşünde gençlerin elinde taşıdığı pankart dikkat çekti. Pankartta "Getirdiğin su götürdüğün canları temizleyemez." yazıyordu.

SİYAH BALON

Açıklamanın ardından, Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin anısına havaya 100 siyah balon bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Lefkoşa Büyükelçiliği Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Kıbrıs Politika Güncel Haberler

Servisleri kaldırılan kamu çalışanlarına destek verilecek

Servisleri kaldırılan kamu çalışanlarına destek verilecek

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

ABD'li ünlü şarkıcı Puff Diddy'den sevgilisine şiddet! Otel koridorunda tekme tokat dövdü

ABD'li ünlü şarkıcı Puff Diddy'den sevgilisine şiddet! Otel koridorunda tekme tokat dövdü

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

500

Yorumlar (177)

TonMobil-IOS:

Brawoo kktc halki türkiye halki gibi makarnaci degildiniz

11
42
yanıtYanıtla
merve:

o kanları akıtan hdpkk dır bre nankörler size iyilikte yaramaz

27
22
yanıtYanıtla
nankörlük yapmayınMobil-ANDROID:

lanet olsun lan size terbiyesizlik şu yptgnz ya bırakın tüm siyasi düşünceyi bi kenara şu yapılan hzmete nankörlük adilik ypmyn ya su arkadaşım bu gelen su ya kutsal su suyu bari adilik propagandanıza alet etmeyin adam olun önce bi şükredin ama nerde yazık ya size.bizim anadolumuzda daha su gitmeyen köylerimiz var ama size bu hizmet gitmiş bi şükredin ya utanmazlar adiler ne dyeym size yazık çok yazık.

16
29
yanıtYanıtla
endoplazmikretikulum:

koymuslar lafi yine , helal olsun

19
25
yanıtYanıtla
Yozgatlı:

Hangi devlete usaklık yapıyor sun

yanıt13
yanıt8
Hilmi can:

Doru söylemiş pkk silahlanmasi her tarafa bomba dosemesi için fırsat veren isid e silah gönderen bunlar değilmi niye gocunuyorsunuz ak koyunlar

8
31
yanıtYanıtla
azra:

oooo istihbarat servisindemi çalışıyon da bu kadr eminsin kimin ne yaptığından ki onlar bile bu puslu havada kimin eli kimin cebind e zor biliyolar

yanıt11
yanıt0
Vatandas:

Ulan bu deas degdinizi erdoganmi yaratti, Adamalar bi günde musula giriyor, hemde gicir gicir pick uplarla, sonra gelmis burda devleti sorumlu tutuyor? ama sizler hainler göremessiniz bunlari, sizler ancak istihbarat tirlarini durdurma havasindasiniz! Allah sizleri bildigi gibi yapsin, eger bu oyunu anlamiyorsaniz! PKK gelince, bu görüsmeler olmasi gereken birseydi, ama PKK halen kendini tasron olarak kulandiriyor ve baris sürecini bilhasa kendileri bozmustur anladinmi beyinsiz HILMI CAN?

yanıt10
yanıt2
xxxxMobil-ANDROID:

zzıkkım olsun kargayı fazla beslediler şimdi nankörlük yapıyorlar.

24
13
yanıtYanıtla
atik:

ne denir ki simdi bunlara (zıkkımın dibini için)

26
10
yanıtYanıtla
Tüm 177 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title