Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sürpriz ziyareti Yüksekovalıları heyecanlandırdı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hakkari'nin Yüksekova ilçesine dün akşam yaptığı sürpriz ziyaret esnasında sohbet ettiği vatandaşlar, "Erdoğan'ı birden karşılarında görünce çok şaşırdıklarını" ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hakkari'nin Yüksekova ilçesine dün akşam yaptığı sürpriz ziyaret esnasında sohbet ettiği vatandaşlar, "Erdoğan'ı birden karşılarında görünce çok şaşırdıklarını" ifade etti.

Yüksekova ilçesindeki Mehmetçiğe iftar sürprizi yapan Erdoğan'ın, beraberinde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK komuta kademesi ile ziyaret ettiği İpek Yolu Caddesi'ndeki pastanenin çalışanları ve sohbet ettiği vatandaşlar, yaşadıkları şaşkınlık ve mutluluğu anlattı.

Pastane sahibi Fuat Erdil, AA muhabirine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılarında gördüklerinde çok şaşırdıklarını söyledi.

Erdoğan ve beraberindeki heyetin gerçekleştirdiği ziyaretten mutluluk duydukların dile getiren Erdil, şunları anlattı:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın bu ziyareti bizi ziyadesiyle sevindirdi. İnşallah bir daha karşılaşırız. İçerideki müşterilerle vatandaşlarla sohbet etti. Herkes çok sevindi. Çıkışta da kendisine çok büyük bir ilgi vardı. İş ile ilgili sohbet ettik. Soğuk baklava ve güllaç ikram ettik. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz."

Pastane çalışanlarından Barış Soylu da ziyaretin kendileri için sürpriz olduğunu ifade etti.

"Cumhurbaşkanını burada göreceğim hiç aklıma gelmezdi ama gördüm. Çok heyecanlandık. Bayağı mutlu olduk." diyen Soylu, ziyaret esnasında fotoğraf çektirdiklerini ifade etti.

Derya Melal da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çalıştıkları iş yerinde ağırlamanın kendilerini gururlandırdığını ve ziyaretten büyük heyecan duyduklarını aktardı.

Esnaf Şahabettin Çaça ise tesadüfen iş yerinin olduğu yere geldiğini ve Cumhurbaşkanını karşısında gördüğünü belirterek, "Cumhurbaşkanını birden görünce çok şaşırdık ama çok mutlu olduk. Aynı masada oturabildik. Güzel oldu." dedi.

"İlçenin kadın futbol takımı olarak taleplerimizi dile getirdik"

Yüksekova Belediye Spor Kadın Futbol Takımı Antrenörü Bayram Yıldırım da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı masada oturup sohbet etme fırsatı buldukları için çok mutlu olduklarını anlatarak, ilçenin kadın futbol takımı olarak taleplerini dile getirdiklerini ifade etti.

Sporculardan Yazgül Bilici de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Yüksekova'da görünce şaşırdıklarını, gerçekleştirdikleri sohbetin kendileri için çok güzel bir anı olacağını anlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 10 Haziran altın fiyatları yükseldi mi? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri nasıl öğrenilir? Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu?
Üniversite sınavında yapay zeka yardımıyla kopya! Görevlilerden öğrenciye suçüstü

Üniversite sınavında yapay zeka yardımıyla kopya! Görevlilerden öğrenciye suçüstü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title