Haberler

Cumhur İttifakı'nda AK Parti'den Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik göreve başladı

Güncelleme:

AK Parti'den Serdivan Belediye Başkanı seçilen Osman Çelik, mazbatasını alarak görevine başladı. Çelik, görevi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen eski Başkan Yusuf Alemdar'dan devraldı.

Cumhur İttifakı'nda Ak Parti'den Serdivan Belediye Başkanı seçilen Osman Çelik, mazbatasını alarak görevine başladı.

Sakarya Adliyesi Ek Hizmet Binası'na gelen Çelik, İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını teslim aldı.

Daha sonra Serdivan Belediyesi'nde partililer ve belediye personelince alkışlarla karşılanan Çelik, görevi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen eski Başkan Yusuf Alemdar'dan devraldı.

Alemdar, burada yaptığı konuşmada, 15 yıldır şerefle hizmet ettiği Serdivan'ı daha iyi günlere götürebilecek yeni kardeşine devretmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

Serdivan'ın her mahallesine dokunmaya, insanlara hizmet etmeye gayret ettiklerini anlatan Alemdar, "Şimdi Osman Başkan'a devrediyoruz. Ben önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu ağabeyimizden devralmıştım. Onun desteğiyle, onun güzel ağabeyliğiyle ilçemize hizmet etmeye çalıştık. İnşallah o birlikteliğimizi, kardeşliğimizi şimdi Osman Başkan ile ortaya koyarak Serdivan'ımıza daha güzel hizmetler yapmaya gayret edeceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun." diye konuştu.

"Serdivan'a büyük ivme kazandırmak için 24 saat esaslı çalışacağız"

Çok heyecanlı olduklarını dile getiren Çelik, 2004'te Serdivan'da Toçoğlu'nun başkanlığıyla başlayan sürecin 2024'te tekrar AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın belediye başkanlığıyla devam ettiğini belirtti.

Hem Toçoğlu hem de Alemdar'ın tecrübelerinden yararlanarak büyüyen Serdivan'a daha büyük ivme kazandırmak için 24 saat esaslı çalışacaklarını vurgulayan Çelik, şöyle devam etti:

"Cumhur İttifakı olarak 60 gün boyunca gitmedik mahalle, sıkmadık el bırakmadık. Hamdolsun Cenabıallah da çalışmamızın karşılığını bize nasip etti. Vatandaşımızın verdiği mesajları da aldık. İnşallah bu dönemde, öğrencileriyle 230 bin nüfuslu Serdivan'ımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşayacağımızı ve tüm vatandaşlarımızla, ortak istişarelerle karar vererek çalışma yapacağımızı ifade etmek isterim. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Allah yüzümüzü asla aşağı indirmesin."

Konuşmaların ardından Alemdar ve Çelik, birbirlerine çiçek takdim etti.

Kaynak: AA / Güncel

Yusuf Alemdar Serdivan AK Parti Sakarya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title