Haberler

Cumhur İttifakı liderleri tarihi törende kolları sıvadı! Sırayla sac kesme işlemine katıldılar

Güncelleme:

Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu, donanmanın hizmetine girdi. Gemide MİLGEM İstif Sınıfı üç yeni fırkateynin sac kesme işlemini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra Cumhur İttifakı'ndaki partilerin liderleri yaptı. Fatih Erbakan, Mustafa Destici, Önder Aksakal ve Devlet Bahçeli sırasıyla sac kesme işleminde yer aldı.

Türkiye'nin ilk savaş gemisi olan TCG Anadolu, bugün Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim edildi. Kızılelma, Hürjet, Bayraktar TB2 gibi insansız hava araçlarının iniş ve kalkış yapabileceği gemi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle donanmanın hizmetine girdi.

Cumhur İttifakı liderleri, 3 yeni firkateynin sac kesme törenine katıldı

SAC KESME İŞLEMİNİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN YAPTI

Görkemli bir açılışla dünyanın her köşesinde askeri operasyon yapabilecek, yerlilik oranı ise yüzde 70 olan gemide MİLGEM İstif Sınıfı üç yeni fırkateyninin sac kesme işlemini de Cumhurbaşkanı Erdoğan gerçekleştirdi.

Cumhur İttifakı liderleri, 3 yeni firkateynin sac kesme törenine katıldı

CUMHUR İTTİFAKI LİDERLERİ SIRASIYLA SACIN BAŞINA GEÇTİ

Kesim işleminin bir kısmını yapan Erdoğan, daha sonra sacın başına sırasıyla Cumhur İttifakı'na katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ı aldı ve işlemi sona erdirdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de sac kesme işleminde yer aldı. İttifak üyeleri de bu önemli güne imzalarını atmış oldu.

Cumhur İttifakı liderleri, 3 yeni firkateynin sac kesme törenine katıldı

"HEDEFİMİZ TAM BAĞIMSIZ SAVUNMA SANAYİ"

Son 20 yılda Türk savunma sanayiinin bir devrim gerçekleştirdiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Savunma sanayimizin güçlenen Türkiye'nin yükselen yıldızı olması kolay olmadı. Hedefimizi tam bağımsız savunma sanayii olarak belirledik." dedi.

Cumhur İttifakı liderleri, 3 yeni firkateynin sac kesme törenine katıldı

Cumhur İttifakı liderleri tarihi törende kolları sıvadı! Sırayla sac kesme işlemine katıldılar

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Mustafa Destici Devlet Bahçeli Fatih Erbakan Türkiye Fatih Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (3)

ibrahim sarı:

Ülkedeki yabancı severler şimdi daha çok üzüldü. Bunu Türkiye nasıl yapar diye. Biri de derki fabrikası nerede

313
97
yanıtYanıtla
Yavuz sivas:

Ne gerek var böyle şeylere heykel yapin abi

297
82
yanıtYanıtla
Cuma Aktas:

Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu niye vermediniz ey haber kanal ayrımcılık yok Kürt Türk Arap hepimiz haçlılara karşı din kardesiyiz ben gurur duyorum bir Kürt olarak buyle hizmetlere

295
26
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title