Haberler

Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, Proje Tanıtım Toplantısı Düzenledi

Güncelleme:

Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkan adayı Derya Bulut, proje tanıtım toplantısı düzenledi. Bulut, bilimsel yaklaşım ve işbirliğiyle Kırklareli'ni örnek bir kent haline dönüştürmek istediklerini söyledi. Hazırladıkları projelerle kenti yeniden tasarlayacaklarını ve baştan inşa edeceklerini anlattı.

Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkan adayı Derya Bulut, proje tanıtım toplantısı düzenledi.

Atatürk Spor Salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programa, AK Parti İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, MHP Edirne İl Başkanı Şaban Savaşan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, vatandaşlar ve partililer katıldı.

Bulut, yaptığı konuşmada, bilimsel yaklaşım ve işbirliğiyle Kırklareli'ni hak ettiği örnek bir kent haline dönüştürmek istediklerini söyledi.

Belediyeciliğin siyasetle yapılamayacağını vurgulayan Bulut, siyasetin de yalanla iftirayla çirkin yakıştırmalarla yapılamayacağını belirtti.

Geçmişi geçmişte bırakarak, geleceğe bakmak istediklerini dile getiren Bulut, "Bugün önümüzdeki 50 yılı planlayacağız. Bizim değil 5 senemiz, kaybedecek 5 dakikamız bile yok. Hak ettiğimiz, mahrum bırakıldığımız, ışıl ışıl, gurur veren bir kentte yaşamak istiyoruz. Kırklareli'ne gönül evim diyorum. Gönül evine hizmet getirebilme, hayalini kurduğumuz o kente ulaşabilmenin heyecanını yaşıyorum." diye konuştu.

Hazırladıkları projelerle kenti yeniden tasarlayacaklarını ve baştan inşa edeceklerini anlatan Bulut, başta altyapı sorunları olmak üzere, ulaşımdan sağlığa, trafikten meydanlara kadar birçok alanda hizmet üreterek yeni yaşam alanlarıyla kenti daha çok yaşanabilir hale dönüştüreceklerini kaydetti.

Seçimlere çok iyi hazırlandıklarını anlatan Bulut, "Tek bir hedefim var, o da Kırklareli. 2019'da da iyi hazırlanmıştık, orada 69 sayfalık kataloğumuz vardı. Bugün 76 sayfalık bir kataloğumuz var. Kırklareli'mizin sorunları o kadar büyük ki, 2019'dan bu yana azalması gereken katalog sayfa sayısı maalesef bugün artmış durumda." dedi.

Toplantıda, AK Parti İl Başkanı Dağtaş ile MHP İl Başkanı Savaşan da konuşma yaptı.

Daha sonra belediye meclis üyesi adayları tanıtıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Derya Bulut Kırklareli Politika Güncel Haberler

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Bakmadan Geçme

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 28. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çakallarla Dans 6 nerede, ne zaman çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kurban eti ile neler yapılabilir? Kurban eti ile yapılan en iyi yemek tarifleri İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak? 4 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 4 Haziran burç yorumları nedir? Hafta sonu 3 milyondan fazla aday YKS'ye girecek! 2024 YKS'ye kaç kişi başvurdu?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title