Haberler

Çukurova'da 'Cami Çocuk Buluşması' Etkinliği

Çukurova'da yaz Kur'an kurslarında eğitim gören öğrenciler için "Cami Çocuk buluşması" programı gerçekleştirildi.

Çukurova Müftülüğüne bağlı ve camilerin organizasyonu ile düzenlenen "Cami-Çocuk Buluşması" programında öğrenciler,yaz boyunca gördükleri eğitimler, yaptıkları etkinliklerden elde ettikleri bilgi ve becerilerini sergiledi.

Programa Adana Müftü Vekili Selami Bayrakçı, Çukurova Müftüsü Hüseyin Gün,Din Görevlileri; Mehmet Çardakcı, İsmail Oğuz Çatak,Adil Satan, Köprü Yardımlaşama Derneği Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım,öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

Kur'an tilavetiyle başlayan program Uluyol Camii İmam Hatibi Adil Satan'ın selamlama konuşmasıyla başladı.

Uluyol,Tevhit ve Kurttepe Camilerinde Yaz Kuran Kursu öğrencilerin birlikte hazırladıkları programda okunan Kuranı Kerim tilaveti, seslendirilen şiirler ve ilahilerin ardından 13 yaşında Muhammed Enes Karagöz'ün vaazı izleyiciler tarafından ilgiyle izlendi.

Kur'an kurslarına olan ilgiden dolayı sevindiklerini kaydeden Adana Müftü Vekili Selami Bayrakçı , öğrencilerin bu kabiliyetlerini keşfeden öğreticileri tebrik ederek, programda emeği geçen herkese teşekkür etti.

İlçe Müftüsü Hüseyin Gün ise; öncelikle kurslarda büyük özveriyle görev alan bütün meslektaşlarına teşekkür ederek "çocuklarını camilere ve Kur'an kurslarımıza göndermek suretiyle yavrularının Kur'an-ı Kerim öğrenmelerine vesile olan anne ve babalara teşekkür ediyorum. Kurslarımıza devam eden öğrencilerimizi de canı gönülden tebrik ediyorum."dedi

Program, öğrencilere ödül takdim edilmesiyle sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Gün Çukurova Müftü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title