Haberler

Cübbeli Ahmet Hoca'dan ses getirecek sözler: Çok vatan haini var, temizlik gerekebilir

Güncelleme:

Cübbeli Ahmet Hoca lakabıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, kendi YouTube kanalı üzerinden çarpıcı ifadeler kullandı. Ünlü, "Önümüzdeki günler çok hayır göstermiyor. İlerisi hayırdır ama çok vatan haini var. Çok din-devlet düşmanı var. Onun için bir temizlik de icap edebilir" dedi.

Ahmet Mahmut Ünlü, YouTube hesabından yaptığı sohbetlerde ilginç çıkışlarda bulunmaya devam ediyor. Ünlü'nün son sözleri yine çok ses getirecek cinsten oldu. Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, bu haftaki sohbetinde "uyarılarda" bulundu.

"TEMİZLİK GEREKEBİLİR"

İnsanlara "lükse düşmeyin" uyarsında bulunan Cübbeli Ahmet Hoca, "Önümüzdeki günler çok hayır göstermiyor. İlerisi hayırdır ama çok vatan haini var. Çok din-devlet düşmanı var. Onun için bir temizlik de icap edebilir..." dedikten sonra ekledi:

"İnsan kenarda köşede onun için ekmek alacak para koymalı. İnsan bir senelik ihtiyacını, temel ihtiyaç maddelerini, bozulmayacak mallardan kilerinde, ambarında bulundurmalıdır. Bu sünnettir. Un, şeker, kuru fasülye, nohut gibi..."

"ÇOK DİN-DEVLET DÜŞMANI VAR"

İşte Cübbeli Ahmet'in açıklamaları: Önümüzdeki günler çok hayır göstermiyor. İlerisi hayırdır ama çok vatan haini var. Çok din-devlet düşmanı var. Onun için bir temizlik de icap edebilir... Ne olur ne biter bilmiyorum ama "nakit" çok önemli bir şeydir. Bazı kere satacak malın olsa da ha dediğin zaman satamıyorsun. Birden bir piyasa çöküyor, evin var kaç tane aç kalıyorsun. Bir korona oldu kaç tane meslek yok oldu.

"İHTİYAÇLARINIZI KENARA KOYUN"

İnsan kenarda köşede onun için ekmek alacak para koymalı. İnsan bir senelik ihtiyacını, temel ihtiyaç maddelerini, bozulmayacak mallardan kilerinde, ambarında bulundurmalıdır. Bu sünnettir. Un, şeker, kuru fasülye, nohut gibi..."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca Ahmet Mahmut Ünlü Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (38)

rmzn00:

adam resmen savaş iç savaş çıkaracak sözler sarfediyor. ne demek temizlik gerekeyor. bunlar nasıl sözler!! savcıları göreve davet ediyoruz. !!! ( GERÇEK SAVCILARI )

112
28
yanıtYanıtla
mehmet Yılmaz:

Türk milletine vatan sevgisini senmi ogreticen

77
54
yanıtYanıtla
kallanpa kallanpa:

Hukuk olmayınca böyle guguklar öter işte

79
51
yanıtYanıtla
YİGİT TÜRKALP:

maşallah hoca kendi alanı hariç herşeyle ilgileniyor.yakında hadiseyle düette yapar bu.

93
26
yanıtYanıtla
YİGİT TÜRKALP:

sizin tam olarak göreviniz ne.imamlık değil.siyaset değil.araştırmacımısınız yoksa.

88
24
yanıtYanıtla
Murat Kılıç:

Çok doğru konuşmuş ama o listede kendi adıda olabilir. Dünya malına düşkün din adamı olmaz

78
29
yanıtYanıtla
Erkan :

Bir yillik yiyecek biriktirmek sünnetmis Peygamber efendimiz degil bir yillik bir günlük bile bir sey biriktirmemiştir. Hiçbir zaman yatagina tok girememiştir. Günlerce aç yaşamış devlet malindan bir lokma ağzina koymamistir. Böyle diyerek Peygamberimizi dünya malina tamah etmiş gibi gösteriyor kendince.

80
18
yanıtYanıtla
oguz:

kesinlikle katılıyorum genel bir temizlik şart hainler bayraksızlar azdıkça azdılar son zamanlarda

60
35
yanıtYanıtla
Servet BÖLÜK:

Bazı yorumlara bakıyorum da; yarası olan gocunur misali, sazan gibi atlamış ortaya din devlet düşmanları!!!

40
52
yanıtYanıtla
oguz:

tiktok sitesine girin bu ülkenin ekmegini yiyen ve bu ülkede yaşayan haınleri bayraksızları görün korkusuzca hakaret edip bu tıktok üzerinden biz vatan severleri tehdit edecek kadar ileri gidiyorlar bence de genel bir temizlık şart

66
25
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title