Haberler

Çocukların Götürdüğü Köpeğini Arıyor

GÜNGÖREN'de, 4 çocuk bir emlak ofisinin önünde bağlı olan yavru köpeği alarak kayıplara karıştı.

GÜNGÖREN'de, 4 çocuk bir emlak ofisinin önünde bağlı olan yavru köpeği alarak kayıplara karıştı. Köpeğin sahibi çocuklara çağrıda bulunarak geri getirmelerini istedi.

Olay, Güven Mahallesi'nde bulunan Uçak Caddesi'nde, 3 Mayıs Cuma günü, saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Eviyle aynı apartmanda ofisi de bulunan emlakçı Uğur Yavuz, birkaç ay önce komşularının bakamadığı yavru bir köpeği sahiplendi. Sevimli köpeğe 'Afro' ismi verildi. Afro, kısa sürede Yavuz ailesi ve mahalle sakinlerinin ilgi odağı oldu. Çok sayıda hayvan severin bulunduğu caddede kedileriyle birlikte büyümeye devam eden ve artık 5 aylık olan Afro, geçtiğimiz Cuma günü öğle saatlerinde tasmasını söken ve elindeki yiyeceği koklatarak peşine takan 4 çocukla birlikte kayıplara karıştı. Olay emlak ofisinin güvenlik kameralarına yansıdı.

AFRO'NUN BURSA'DAN İSTANBUL'A UZANAN HİKAYESİ

Köpeği çalınan Uğur Yavuz, Afro'nun Bursa'dan İstanbul'a uzanan hikayesini anlatarak, "Bundan yaklaşık 4 ay önce Bursa otobanında bir kamyoncunun yoluna çıkmış. Kamyoncu ezmemek için çok uğraşmış ve köpek, son anda kurtulmuş. Kıyamamış kamyoncu, aracına almış ve İstanbul'a getirmiş. Burada koltuk kılıfı işi ile ilgilenen komşularımız var, o kamyoncu onlara mal getirdiğinde köpeği görmüşler, sahiplenmişler. Bir hafta onlar bakıyorlar köpeğe. Köpek tabii yavru olunca, ısırmaya başlıyor kumaşları falan. Komşularımız köpeği başka birine vermek istiyordu, biz de hemen müdahale ettik ve sahiplendik. Adını 'Afro' koyduk. Eşim, çocuklarım, yengeleri, mahalle sakinleri, herkes onu sahiplendi. Biz zaten mahalle sakinleri olarak hayvanları çok seviyoruz ve onları besleriz." dedi.

"NE ZAMAN İSTERLERSE GELİP SEVEBİLİRLER; AMA GERİ GETİRSİNLER"

Afro'yu sevgiyle büyüttüklerini anlatan Yavuz, mahalle esnafının Cuma namazında olduğu sırada, 11-12 yaşlarında 4 çocuğun, kapının önünde bağlı olan yavru köpeğin tasmasını sökerek kaçırdığını ifade etti ve köpeklerini götüren çocuklara şu sözlerle seslendi: "Çok alışmıştık ona. Ailece alıştık, mahallece alıştık. Evimizden birisiydi. Belki onlar şu an yaş olarak ne yaptıklarının farkında değiller, belki de sevme amaçlı götürdüler. Geri getirsinler köpeğimizi. Benim bütün ailem günlerdir ağlıyor. Ailece, mahallece kötü durumdayız. Ne zaman isterlerse gelip sevebilirler; ama geri getirsinler"

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uğur Yavuz İstanbul Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title