Haberler

Çocuklarımızı Sporla Kazanalım

Güncelleme:

Ömer Faruk Şiran, çocuklarımızın kötü yönleri olabileceğini fakat sahip çıkıldığında bu çocukların geleceğin sporcuları olacağını söyledi.

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen panelde Şahinbey ilçesinde bulunan beden eğitimi öğretmenlerinin ve okullardaki spor branşlarının sorunları masaya yatırıldı. Panelin başkanlığını yapan Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, çocuklarımızın kötü yönleri olabileceğini fakat sahip çıkıldığında bu çocukların geleceğin sporcuları olacağını söyledi. Panel, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Birol Ülger, Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Ömer Faruk Şiran ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Eştürk ve çok sayıda beden eğitimi öğretmeninin katılımıyla Şahinbey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Panelin başkanlığını ise Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran yaptı. Panel Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan'ın açılış konuşması ile başladı.

TURAN: SPOR, HAYATIN RİTMİDİR

Başarıya giden yolda birlik ve beraberliğin önemli olduğunu ifade eden Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, "Ekip ruhu önemlidir. Başarıya giden yolda birlik ve beraberlik ise çok daha önemlidir. Ekibin içindeki herkes önemlidir. Hiç kimseyi ekibin dışında bırakmayı düşünmedik, düşünmüyoruzda. Gaziantep, herkesin katkısıyla marka kent olmuştur. Türkiye'de aynı keza her ferdin katkılarıyla gelişimler kaydetmiştir. Beden eğitimi öğretmenleri olarak sizlerde ekip ruhuyla çalışarak Gaziantep'te sporun çıtasını en üst seviyelere çıkarabilirsiniz. Buna bizlerde sonuna kadar katkı sağlamaya hazırız. Çünkü spor, hayatın ritmidir. Kaybedecek zamanımız yok. Aylık, yıllık raporlarımızı önümüze koyup bu yıl ne yapmışım deyip kendimize bu soruyu sormamız gerekiyor. Görevi nerede devraldığımız, nereye getirdiğimiz ve nerede bırakacağımız bizler için önemli olmalıdır. Bundan dolayı sizden ricam beden eğitimi öğretmenleri olarak spordaki çıtamızı daha üst seviyelere çıkarmak için çalışmalarımızı sürdürelim" şeklinde konuştu.

ÜLGER: ÇOCUKLARI SPORA TEŞVİK EDİYORUZ

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan'ın ardından konuşmasını yapan Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Birol Ülger, belediye olarak sporun her branşına önem verdiklerini ifade etti. Şahinbey Belediyesi'nin spor branşlarındaki başarılarını anlatan Ülger, "Şaihnbey Belediyesi olarak birçok spor branşlarından değerli sporcularımız bulunuyor. Bu sporcularımızın her biri kendi branşlarında çok iyi dereceler yapmış sporcularımızdır. Bizler okullarımızdaki branşlar üzerinden etkinlikler düzenleyerek buralarda bulunan öğrencileri spora teşvik etmek amacıyla çeşitli müsabakalar düzenleyerek onlara hediyeler veriyoruz. Böylelikle onların ilgilendiği sporlara daha istekli olmaları konusunda adımlar atıyoruz" dedi.

ŞİRAN: GELECEĞİN SPORCULARINI YETİŞTİRELİM

Panelin başkanlığını yapan Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, "Sizlerin içerisinden gelen bir arkadaşınız olarak sizlerinin sorunlarını azda olsa biliyorum. Amacımız Gaziantep'te sporu nasıl ilerilere taşıyabileceğimizdir. Sizler hiçbir ücreti olmadan birer spor kulübü kurabilirsiniz. Bu spor kulübünü kurduğunuz zaman sonraki sene düzenlenen müsabakalara katılarak, müsabakalara olan katılımı arttırmış olacaksınız. Bizim kurumumuzun kırk antrenörü bulunuyor. Bu kırk antrenörümüz sizin istekleriniz dahilinde okulunuza gelerek sizin branşınızın dışında potansiyeli olan fakat antrenörü olmayan bir branşın takımını çalıştıracak.

Bu konuyla ilgili bizlere taleplerinizi ulaştırmanızı istiyorum" dedi. Okullarda bulunan başarılı sporculara sahip çıkılması gerektiğine vurgu yapan Şiran, "Okullarınızda bulunan başarılı çocuklarımızı gerek bizim bünyemizdeki kulüplere gerekse belediyelerin bünyelerindeki spor kulüplerine göndererek o çocuklarımıza sahip çıkalım. Çünkü bizim sahip çıkmadığımız çocuklara başkaları çok rahat sahip çıkıyorlar. Bu çocuklarımızın kötü yönleri olabilir, biz bu çocuğumuza sahip çıkıp, onu kötü yönlerinden kurtararak, geleceğin sporcusunu yetiştirebiliriz. Bu işlerin en büyük temeli siz öğretmenlerimizin başlangıcı ile başlar. Bünyemizdeki antrenörler ve salonlarımız sizlerin hizmetinde, okul sporları için bütün okulların salonlarını açtık. Bu kadar imkan sağlanmış iken sizlerin tek yapması gereken harekete geçip bu ülkeye değerli sporcular yetiştirmenizdir" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şahinbey Kültür Merkezi Gaziantep Şiran Güncel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki döner işletmecisi de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki döner işletmecisi de Emniyet'te

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title