Haberler

Çocuklar, Ülker Sinema Şenliğinde Buluştu

Yıldız Holding bünyesindeki Ülker, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bu yıl 8'ncisini düzenlediği sinema şenliğinin Edirne ayağında yüzlerce çocuğu ilk kez sinema salonuyla tanıştırdı.

Yıldız Holding bünyesindeki Ülker, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bu yıl 8'ncisini düzenlediği sinema şenliğinin Edirne ayağında yüzlerce çocuğu ilk kez sinema salonuyla tanıştırdı.

Çocuklar, alışveriş merkezinde kurulan stantlarda gönüllerince eğlendikten sonra sinemada '6 Süper Kahraman' filmini heyecanla izlerken, Yıldız Holding Türkiye Kurumsal İletişim Genel Müdürü Bahar Erbengi, 8 yılda 1 milyonun üzerinde çocuğa ulaştıklarını ifade ederek, "İstanbul ve Ankara'da değil Türkiye'nin 56 şehrinde aynı proje devam ediyor. Ayrıca sinema ile tanışma yaşını erkene alabilmek de çocukların hayal gücünü geliştirmek açısından önemli bir vizyon olarak görüyoruz" dedi.

Ülker, çocuklara 23 Nisan hediyesi olarak 2008 yılından bu yana düzenlediği 'Ülker Sinema Şenliği'nin 8'ncisi bu yıl Edirne ile birlikte 56 şehirde aynı anda başlattı. Edirne'de şenlikler kapsamında alışveriş merkezinin otoparkına çocuklar için eğlence stantları kuruldu.

İl merkezi ve köylerden gelen 6-16 yaş arası çocuklar yüz boyama, balonlu eğlence, balık tutma oyunun yanı sıra şişme parkurlarda zıplayıp gönüllerince eğlendi. Çocuklarla stantlarda bir araya gelen Yıldız Holding Türkiye Kurumsal İletişim Genel Müdürü Bahar Erbengi, 8 yılda 1 milyonun üzerinde çocuğa ulaştıklarını ifade ederek, projeyle çocukların hayal gücünün gelişmesine destek olduklarını söyledi. Türkiye'de Edirne ile birlikte 56 kentte aynı anda başlayan şenliklerde çocukların eğlenmelerinin yanı sıra sinema salonlarıyla erken yaşta tanıştırma amacını taşıdıklarını kaydeden Erbengi şunları söyledi:

"23 Nisan Ülker Sinema Çocuk Şenliği kutlamak için buradayız. Çocuklar sinemaya girmek için bekliyor, beklerken de şenlik alanımızda kurulmuş çeşitli diğer stantlarda eğleniyorlar. Biz firma olarak bu konuda çocukların hayal gücünün de beslenmesine sadece fiziki olarak değil ruhsal ve zihinsel gelişimlerinin de desteklenmesine çok önem veriyoruz. Bu sebeple de 8 yıldır bu projeyi sürdürüyoruz. Bu yıl 150 bin çocuk katılacak bu projeyi, 8 senenin sonunda da 1 milyon çocuğa ulaşmış olacağız. Bu gün 56 şehirde 132 sinema salonun da filmimiz '6 süper kahraman' bütün seanslarda ücretsiz olarak çocuklara gösterilmiş olacak. Çocukların ileride daha yaratıcı daha üretken hayal güzü daha kuvvetli bireyler olabilmeleri açısından bu projeleri çok önemsiyoruz. Sanat gibi spor gibi başka işlerde eğiliyoruz ama bu bizim için gerçekten medarı iftihar bir projedir. 8 yıldır yaptığımız için de çok mutluyuz bu rakamlara 1 milyon çocuğa ulaştığımız için. Çocukların ücretsiz ve eşit olarak yararlandıkları Ülker çocuk sinema şenliği, Türkiye'nin en yaygın sosyal ve sorumluluk projelerinden biri. Edirne'den Kars'a, Trabzon'dan Gaziantep'e kadar sinema salonu olan her ile gitmeye çalışıyoruz."

ÇOCUKLARDA HEYECANLA BEKLİYOR

Çocukların her yıl Ülker Çocuk Sinema Şenliği'ni heyecanla beklediğini anlatan Yıldız Holding Türkiye Kurumsal İletişim Genel Müdürü Erbengi, başta temel beslenme ihtiyaçları olmak üzere her yaş grubuna hitap eden ürünleri bulunduğunu anlatırken şöyle dedi:

"Türkiye'yi besliyoruz' dersek yanlış olmaz. Sanat ve sinema alanında yaptığımız sosyal sorumluluk çalışmaları ile de çocukların hayal güçlerini beslemeyi görev edindik. İnanıyoruz ki, gelecek inovasyonu ise hayal gücü yüksek nesiller geliştirecek. İş hayatında inovasyon eğitimlerinin temelinde çocuk gibi düşünmek ve hayal kurmak var. Biz bu proje ile yeni nesil hayal gücünün gelişmesine destek oluyoruz. Ülker Çocuk Sinema Şenliği'nin sekizinci yılında 1 milyon çocuğa birbirinden heyecanlı filimler izletmenin mutluğu içindeyiz. Ülker Çocuk Sinema Şenliği, holding çalışmaları her düzeyde holding çalışanları bu projeye dahil olabiliyor. Bu sene 500 çalışanımız projenin hayata geçirilmesinde rol oynadı."

SİNEMAYLA TANIŞTILAR

Edirne'de il merkezinin yanı sıra köylerden getirilen öğrenciler önce kurulan stantlarda gönüllerince eğlendi. Ailelerinde de ilgi gösterdiği şenliklerde yüzlerce öğrenci sinema salonuyla tanıştı. Şenlik kapsamında çocuklar, en iyi animasyon film dalında Oscar alan Walt Disney Animasyon stüdyoları yapımı '6 Süper Kahraman' filmini ücretsiz izledi. Öncesinde ise Disney Channel'ın sevilen çizgi filmlerinden kısa bir derleme gösterildi. Film sonunda çocuklara içinde Ülker ürünlerinin bulunduğu kutu hediye edildi.

RAKAMLARLA ÜLKER PROJELERİ

Yıldız Holding bünyesindeki Ülker'in bu yıl 8'ncisini düzenlediği sinema şenliği, Edirne'nin yanı sır 56 kentte aynı anda kutlandı. Ülker, 8 yıldır yaptığı kültür, sanat, eğitim, spor odaklı faaliyetlerine 36 milyon lira yatırım yaptı. TUİK verilerine göre Türkiye'de 6-16 yaş arası 16 milyon çocuk varken, Ülker bu projelerle bunların 2 milyon 300 binine ulaştı. Sinema şenliğinin yanı sıra Ülker bünyesinde Türkiye Futbol Federasyonuyla birlikte 'Minikler Basketbol Şenliği', Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Vakfı'yla ortak 500 okulun 2, 3 ve 4'ncü sınıf öğrencilerine yönelik dengeli beslenme programı, Ülker Çocuk Sana Atölyesi projeleri de düzenliyor. - Edirne

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yıldız Holding Sabri Ülker Politika Güncel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Bakmadan Geçme

LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur? Kurban Bayramı hangi gün başlıyor? Kurban Bayramı hangi tarihte, ayın kaçında başlayacak?
Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'ye çağrıda bulundu: Çayın fiyatı 25 liraya çıkarılmalıdır

Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'ye çağrıda bulundu: Çayın fiyatı 25 liraya çıkarılmalıdır

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title