Haberler

"Çocuk Gözünden Ramazan Resim Yarışması"nın ödül töreni gerçekleştirildi

Güncelleme:

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen "Çocuk Gözünden Ramazan Resim Yarışması"nda ödüller sahiplerini buldu.

Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen "Çocuk Gözünden Ramazan Resim Yarışması"nda ödüller sahiplerini buldu.

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen ödül törenine, AK Parti Milletvekilleri İffet Polat, Ahmet Hamdi Çamlı, Mustafa Ataş, Vedat Demiröz, Şirin Ünal, Canan Kalsın ve Tülay Kaynarca'nın yanı sıra dereceye giren çocuklar ve aileleri katıldı.

Törende konuşan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia İlhan, "Çocuk Gözünden Ramazan" yarışmasının ikincisini gerçekleştirmek duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hocalarımızın da ifadesiyle her çocuk ressam olarak doğar. Önemli olan bunu ileriye kadar devam ettirebilmek. Bizler günlük yaşantının içerisinde hayatımızda belki birçok şeyi es geçerken bugün minik ellerin yüce gönülleriyle kendi hislerinin ve duygularının tercümanı olduk. Bu anlamda ödül almaya hak kazanan kıymetli yavrularımızı sizlerin huzurunda tebrik ediyorum." dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de etkinliğin oldukça anlamlı olduğunu belirterek, şunları söyedi:

"Hem bir sanat etkinliğinin sona erdiği, onun sergilendiği bir günün içerisindeyiz hem de bu resimlerimizi, sanat eserlerimizi çocuklarımızın yapmış olmasının çok daha ayrı bir anlamı var. Çünkü biliyoruz ve inanıyoruz ki çocuklarımızın gelişiminde ülkeleri, aileleri, milletimiz için kendi kimliklerini ve kişiliklerini geliştirirken kültür ve sanatla, sporla olan ilgileri çok önemli. Bu farkındalığı oluşturacak çalışmayı yaptıkları için de AK Parti İl Kadın Kolları'na teşekkür ediyorum."

AK Parti İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz de "Bugün bize çocukluğumuzu hatırlattığınız için sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Çocuk Gözünden Ramazan çok güzel bir isim ve çok güzel bir etkinlik. Dereceye giren 50 çocuğumuzun bana göre hepsi birinci. Bu yolda devam edelim. 'Çocuklarımız geleceğimizdir.' diyen bizler inşallah çocuklarımızla geleceğimizi şekillendireceğiz." ifadelerini kullandı.

Yarışmaya 3 ayrı kategoride 4-13 yaş arası çocuklar katıldı. Her bir kategoride yarışmanın birincisi tam altın, ikincisi bisiklet, üçüncüsü scooter almaya hak kazandı. Ayrıca ilk 50'ye giren çocuklara mansiyon ödülü olarak "Şövale ve başlangıç boya seti" hediye edildi.

Dereceye giren resimler sergilendi

İstanbul'un dört bir yanından toplam 1093 başvuru yapılan yarışmanın kazananları ise şöyle:

Anaokulu kategorisinde; Elif Su Bakır birinci, Ela Buğlem Sarıyıldız ikinci, Erva Gül Naçar ise üçüncü oldu.

İlkokul kategorisinde; Cemre Çabik birincilik, Güneş Akkan ikincilik, Zeynep Sude Yücel de üçüncülük ödülünü aldı.

Ortaokul kategorisinde ise; Sevilay Aydın birinciliğe, Tuana Torgut ikinciliğe, Tuğba Madenci üçüncülüğe layık görüldü.

Dereceye giren resimlerin sergilendiği törende ayrıca jüri üyeleri ressam Cemal Toy, öğretim üyesi Betül Bilgin, küratör Mehmet Lütfi Şen, ressam İsmail Acar, ressam Özge Günaydın, görsel sanatlar öğretmeni Nebahat Karyağdı ve minyatür sanatçısı Leyla Kara'ya plaket takdimi yapıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Vedat Demiröz İstanbul AK Parti Ressam Güncel Haberler

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Bakmadan Geçme

İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 23 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 23 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Çorum'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! Çorum'da deprem şiddeti kaç, merkez üssü neresi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru nasıl olur? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları ve Eyvah Eyvah 2 özeti! Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 2 hangi il ve ilçede çekildi? Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu! Yönetimde Acun Ilıcalı var mı? ÖSYM YKS 2024 sınav giriş belgeleri erişime açıldı! YKS YER SORGULAMA EKRANI İnci Taneleri CANLI izle! 23 Mayıs Nisan İnci Taneleri 16. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! #128250
Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title