Haberler

CNN Muhabiri Türkiye'yi Terk Etti

Güncelleme:

Gezi eylemlerinin yıl dönümünde gözaltına alınan CNN muhabiri Watson, "Türkiye tehlikeli bir ülke haline geldi" diyerek Hong Kong'a gitti.

Taksim'de Gezi eylemlerinin 1. yıldönümünde canlı yayında olduğu sırada gözaltına alınan CNN muhabiri Ivan Watson İstanbul'u terk etti. CNN International İstanbul muhabiri Ivan Watson 12 yıldır yaşadığı İstanbul'dan ayrıldı.

Watson, CNN International'da yaptığı konuşmada, Başbakan Erdoğan'la daha önce görüştüğünü, röportajlar yaptığını ifade ederek, Erdoğan'ın Meclis'te yaptığı konuşmada kendisine 'ajan', 'dalkavuk' demesini anlamadığını ve çok üzüldüğünü belirtti.

"TÜRKİYE, TEHLİKELİ BİR ÜLKE HALİNE GELDİ"

Türkiye'de kaldığı süre içerisinde çok iyi günler geçirdiğini söyleyen Watson, şimdi çok tehlikeli bir ülke haline geldiğini ve Türkiye'den ayrıldığı için de üzgün olduğunu ifade etti.

Ivan Watson, Gezi protestolarının 1. yıldönümünde Taksim Medyanı'nda canlı yayında olduğu sırada gözaltına alınmış, basın kartını göstermesine rağmen geçerli olmadığı söylenerek pasaport ve kimliği istenmiş ve ardından serbest bırakılmıştı.

BAŞBAKAN'IN KONUŞMASI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ise partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, CNN International'ın İstanbul muhabiri Ivan Watson ile ilgili şöyle konuşmuştu:

"CNN'in dalkavuğu orada bir şeyler yapmaya çalışıyor. CNN International, geçen yıl 8 saat aralıksız yayın yaptı, ülkemi farklı göstermek için. Şimdi de suçüstü yakalandı. Bunların basın özgürlüğü falan derdi yok. Adeta ajanlık için buradalar"

Türkiye'den ayrılan Ivan Watson kariyerine Hong Kong'ta devam edecek. (Kaynak: Medyatava)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ivan Watson Hong Kong Türkiye Güncel Haberler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Özel'den Süleyman Soylu çağrısı: Dokunulmazlığı kaldırılsın ve Kaplan soruşturmasında bildiklerini anlatsın

Özel'den Süleyman Soylu çağrısı: Dokunulmazlığı kaldırılsın ve Kaplan soruşturmasında bildiklerini anlatsın

Bakmadan Geçme

Survivor Aleyna kimdir? Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında, nereli? Survivor Özgür kimdir? Survivor All Star Özgür Tetik kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA 17 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 17 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
8 yaşındaki öz kızı için skandal ifadeler kullanan kadın canlı yayında gözaltına alındı

8 yaşındaki öz kızı için skandal ifadeler kullanan kadın canlı yayında gözaltına alındı

500

Yorumlar (37)

MAHMUT BEY KÖLNDEN:

atalarinda canakkalede dersini aldi pislikler defolun surata bak meymenetsiz

32
11
yanıtYanıtla
ELA:

BIZDEN IRAK OL CEHENNEME DIREK OL .. PIS SOYSUZ

29
10
yanıtYanıtla
doğru söz:

herkes işine baksın gitsinde kendi ülkesini düzeltsin adi insan

29
9
yanıtYanıtla
adanalı:

biri tez elden kılıcdaroğluna bu haberi yetiştirsinnnnnnn.ekmek çıktı ona

20
15
yanıtYanıtla
vuslat:

İstediğiniz haberler olamadı değil mi ?????????????Sömürdüğünüz ülkelerde yaptığınız rezaletleri haber yapın terbiyesiz şahsiyetsizler... Beyaz adam projenizle yaptıklarınızı unutmuyoruz sakın bize insanlık deri vermeye kalkışmayın !!!!!!!!!!!!!!

27
5
yanıtYanıtla
sami:

defolsun gitsin it

24
7
yanıtYanıtla
savas:

sevindim böyle köpeklerin zaten türkiyede isi yok

25
5
yanıtYanıtla
MÜLKİYE:

DOĞRU SÖYLEYENİ 9 KÖYDEN KOVARLAR ARKADAŞ DOĞU VE G.DOĞUDA KALANLAR BİLİRLER AMA BATIDAKİLER BİLMİYORSUNUZ EFENDİLER Bİ GELİN GÖRÜN

11
18
yanıtYanıtla
AAA:

ÇOK ÜZÜLDÜMMMMMM AYYY NE OLUR GİTME

21
5
yanıtYanıtla
ahmet:

çakalll

20
4
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title