Haberler

Cizre'ye Giden Gruba Polis Müdahalesi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Grubun parti önünde toplanıp araçlara binmesi- Kalabalık konvoy görüntüsü- Polislerin güvenlik önlemleri- Belediye Başkanı Serhat Kadırhan'ın izin talebi- Grubun yürüyüş görüntüleri-Polis müdahalesi ŞIRNAK - HDP il ve ilçe teşkilatlarının çağrısı üzerine Şırnak'tan aralarında Belediye Başkanı Serhat Kadırhan, İHD Şube Başkanı Emirhan Demir ve partililerin bulunduğu bir heyet Şırnak-Cizre karayolunda, Silopi'den hareket eden partililerin yer aldığı bir konvoy da ilçe çıkışında durduruldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Grubun parti önünde toplanıp araçlara binmesi- Kalabalık konvoy görüntüsü- Polislerin güvenlik önlemleri- Belediye Başkanı Serhat Kadırhan'ın izin talebi- Grubun yürüyüş görüntüleri-Polis müdahalesi ŞIRNAK - HDP il ve ilçe teşkilatlarının çağrısı üzerine Şırnak'tan aralarında Belediye Başkanı Serhat Kadırhan, İHD Şube Başkanı Emirhan Demir ve partililerin bulunduğu bir heyet Şırnak- Cizre karayolunda, Silopi'den hareket eden partililerin yer aldığı bir konvoy da ilçe çıkışında durduruldu. Güvenlik gerekçesiyle geçişe izin verilmeyeceğinin açıklanmasına tepki gösteren gruplara biber gazı ile müdahale edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Serhat Kadırhan Emirhan Demir Şırnak Cizre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title