Haberler

Cinayet Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi

Kocaeli’nin İzmit-Kandıra yolu üzeri Çayırköy mevkiinde öldürüldükten sonra elleri kesilerek çöp poşetiyle tarlaya atılan Nuran Dutlu’nun cinayet zanlıları adliyeye sevk edildi.

Kocaeli'nin İzmit- Kandıra yolu üzeri Çayırköy mevkiinde öldürüldükten sonra elleri kesilerek çöp poşetiyle tarlaya atılan Nuran Dutlu'nun cinayet zanlıları adliyeye sevk edildi. Katil zanlısı, cinayeti nasıl işlediğini anlattı.

İzmit Kandıra karayolunun Çayırköy mevkiinde 22 Ocak'ta öldürülerek, kimliğinin belirlenmemesi için de elleri bileklerinden baltayla kesilmiş halde bulunan Nuran Dutlu cinayetiyle ilgili olarak aranan katil zanlısı Muhammet Yıldız ve kız arkadaşı Sertaç Özer geçtiğimiz günlerde jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucu Kayseri'de yakalanmıştı. Yargılanmak üzere getirildikten sonra jandarma karakolunda tamamlanan adli işlemlerinin ardından dün sabah saatlerinde güvenlik önlemleri eşliğinde Kocaeli Adliyesi'ne götürüldü.

Katil zanlısı Muhammet Yıldız'ın suçu kabul ederek cinayeti itiraf ederek cinayeti nasıl işlediğini de anlattığı öğrenildi. Verilen ifadeye göre; Muhammet Yıldız, Nuran Dutlu'ya uyuşturucu maddesi temin ediyordu ve bu uyuşturucu ticaretinden dolayı Dutlu'nun Muhammet Yıldız'a 5 bin TL borcu vardı. Geçtiğimiz 21 Ocak tarihinde Muhammet Yıldız ve Nuran Dutlu Bursa Görükle'de karşılaştı ve Muhammet Nuran Dutlu'dan parasını istedi. Parası olmadığını söyleyen, ancak kısa sürede borcunu ödeyeceğini de taahhüt eden Dutlu, beraber Yıldız'ın evine gitti.

Burada da alkol ve uyuşturucu madde alan ikiliden Dutlu, bir süre sonra sızdı. Ardından Muhammet Yıldız Dutlu'nun çantasını karıştırmaya başladı. Alkol ve uyuşturucu alan Nuran Dutlu'nun sızmasını fırsat bilen Muhammet Yıldız karıştırdığı çantada Dutlu'ya ait banka hesap cüzdanını gördü. Hesap defterinde yeterli kadar para olduğunu gören Yıldız, hemen Dutlu'yu uyandırdı ve kendisine neden yalan söylediğini sorarak Dutlu'dan borcunu istedi. Ancak Dutlu parayı vermeye razı olmadı ve Muhammet Yıldız ile kavga etmeye başladı.

Kavga sırasında bir süre darp edilen Nuran Dutlu bağırarak yardım istedi. Cezaevi firari olduğu için, Dutlu'nun yardım çığlıklarının duyulacağından korkan Muhammet Yıldız, önce elleriyle Dutlu'nun ağzını kapamaya çalıştı ancak başaramayınca öldürmeye karar verdi. Yakalanacağını düşünen Muhammet Yıldız, Nuran Dutlu'nun üzerinde bulunan kapüşonlu kıyafetinin ipini kızın boynuna doladı. Yıldız, Dutlu'nun nefesi kesilene kadar boynuna doladığı ipi iyiden iyiye sıkarak öldürdü.

Bir süre evde ne yapacağını düşünen Muhammet Yıldız, kızın parmak izlerinden tanınmaması için ellerini kesti. Kestiği elleri önce kireçleyerek gömmek isteyen Yıldız, daha sonra elleri parçalayarak tuvalete attı ve sifonu çekti. Yıldız, önce kızın cesedini arabanın bagajına koyarak Bolu Dağı'na götürüp ıssız bir yere atmak istedi. Ancak Bolu'ya giderken trafik çevirmelerinden korkan Yıldız, yolda karar değiştirdi ve rotayı İzmit'e çevirdi. İzmit-Kandıra yolunda Nuran Dutlu'nun cansız bedenini Çayırköy mevkiinde boş tarlaya attı.

Kayseri'de yakalanan ve yargılanmak üzere İzmit'e götürülen Muhammet Yıldız ve sevgilisi Sertaç Özer, İzmit İlçe Jandarma Komutanlığı'nda tamamlanan işlemlerinin ardından önce sağlık kontrolüne, daha sonra da Kocaeli Adliyesi'ne götürüldü. Güvenlik gerekçesiyle zanlılar adliyeye arka kapıdan alındı. Zanlıların önce cumhuriyet savcısına ifade verecekleri, daha sonra ise tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilmeleri bekleniyor. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muhammet Yıldız Çayırköy Kandıra Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title