Haberler

"Çin Seddi" Sorusuyla Türkiye'nin Gündemine Oturan Yarışmacı Su Ayhan, Eleştirilere Cevap Verdi

Güncelleme:

ATV ekranlarında Murat Yıldırım'ın sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster' programında, "Çin Seddi" sorusunda iki joker hakkını kullanan yarışmacı Su Ayhan, eleştirilere cevap verdi.

ATV ekranlarında Murat Yıldırım'ın sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına İstanbul'dan katılan 26 yaşındaki Su Ayhan adlı yarışmacı, 4. soruda hem sunucuyu hem de ekran başındakileri şaşırttı. "Çin Seddi nerededir? Sorusuna iki joker hakkı kullanan yarışmacı Su Ayhan twitterda en çok konuşulanlar arasına girmişti.

TWİTTERDA EN ÇOK KONUŞULANLAR ARASINA GİRMİŞTİ

Bilgi Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olan yarışmacı, 'Çin Seddi nerededir?' sorusu karşısında "Cevabı biliyorum ama şu an biraz şey oldum" diyerek seyirci jokerini kullanmak istedi. Seyircinin de soruda tereddüt etmesi ekran başındakileri şaşırtmıştı. Twitterda binlerce kişinin eleştirisine maruz kalan yarışmacı sessizliğini bozdu.

'Çin Seddi' Sorusuyla Türkiye'nin Gündemine Oturan Yarışmacı Su Ayhan, Eleştirilere Cevap Verdi

"BABAMIN JOKERİ DEĞİL Mİ İSTEDİĞİM GİBİ KULLANIRIM"

Yarışmacı Su Ayhan, "Benim güzel ülkemin Einstein kılıklı güzel insanları. Hepiniz varya zeka küpüsünüz maşallahınız var gerçekten. Gurur duyuyorum hepinizle özellikle o kötü yorumu yapanlarla. Oturup ağlamıyorum çocuklar zahmet etmeyin. Bu arada hemen merak edilen bir şeye açıklık getireyim. Kurgu muydu, gerçek miydi, bilerek mi yapıldı... Şimdi bana yarışmada üç tane joker hakkı tanınıyor. Ve ben bunu babamın jokeriymiş gibi istediğim gibi kullanırım. Bu sizi ilgilendirmez. Haberiniz olsun" eleştirilere cevap verdi.

İşte yarışmacının iki joker kullanmak zorunda kaldığı "Çin Seddi" sorusuyla alakalı paylaşımı;

'Çin Seddi' Sorusuyla Türkiye'nin Gündemine Oturan Yarışmacı Su Ayhan, Eleştirilere Cevap Verdi

'Çin Seddi' Sorusuyla Türkiye'nin Gündemine Oturan Yarışmacı Su Ayhan, Eleştirilere Cevap Verdi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Çin Seddi Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (235)

Gülcan:

Akıl fukara olunca zihin ukala olurmuş

39
1
yanıtYanıtla
CHE:

avrat aklı işte, saçı uzun aklı kısa ne bekliyosun :)

8
18
yanıtYanıtla
tın tın:

Kafasız. . Birde eğo yapıyor)))

24
1
yanıtYanıtla
şepidi:

bu son acıklamayı yapmasaydın ıyıydı sende hıç umut yokmuş embesılın başkanı )))))

23
2
yanıtYanıtla
Taner A.:

Yaw Seyircilerin verdiği cevaplara bakar mısınız yüzde 25 B yüzde 11 C yüzde 13 D demiş kızı ayıplamayın doğru söylüyor bi genelleme yapınca düz mantık türkiyenin yüzde 49 u çin seddinin çinde olduğunu bilmiyor :)

15
8
yanıtYanıtla
ADINIZIYAZIN:

orada seyirci olsam bu soru için joker kullansa bende çin demem :) Trollemek bizim işimiz

yanıt9
yanıt0
mfd:

yarısı troll onların

yanıt8
yanıt1
JARTIMSIÇANI:

ÖNCEDEN İNSANLAR ÇOK BİLGİLİ AMA ÖZGÜVENSİZDİ. ŞİMDİ ÖZGÜVEN TAVAN ZEKA BİLGİ TABAN. VAY HALİMİZE:))

21
2
yanıtYanıtla
OSMANİYE:

BUNDAKİ AKLI KUŞA TAKSAN TERS UÇAR. AKLI YOK BİR DE YORUMLARI ELEŞTİRİYOR.

20
2
yanıtYanıtla
ASLI:

BENİM FİKRİMCE BU KIZ TEHLİKELİ ZEKİ. ELİNE TV YE ÇIKMA FIRSATI GEÇTİ VE EN İYİ ŞEKİLDE KULLANIP APTSL NUMARASI YSPIP ÜNLÜ OŞDU. YAKINDA. DANS ETMEYİDE BİRAZ BECERİYORDU. YAKINDA DİZİLERDE OYUNCU YADA PROGRAM SUNUCUSU OLARAK GÖRÜRSENİZ ŞAŞMAYIN.

21
1
yanıtYanıtla
Tüm 235 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title