Haberler

Çiğli Kaymakamı Tegv'li Çocuklarla Resim Yaptı

Güncelleme:

Dr. Mustafa ARI ve Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdullah IŞIK ile TEGV'li çocukların buluşmasını sağladı.

Eğitim alanında Türkiye'nin en yaygın sivil toplum kuruluşlarından olan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Çiğli Eğitim Parkı temsili gönüllülük uygulaması için Çiğli Kaymakamı Dr. Mustafa ARI ve Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdullah IŞIK'ı ağırladı.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, 2003 yılından bu yana her yıl coşkuyla kutladığı 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü vesilesiyle bu yıl da İzmir Çiğli Eğitim Parkı "TEGV Gönüllülük Haftası Yerel Etkinlikleri" kapsamında Çiğli Kaymakamı Dr. Mustafa ARI ve Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdullah IŞIK ile TEGV'li çocukların buluşmasını sağladı.

Dr. Mustafa ARI ve Hamdullah IŞIK ilk olarak TEGV' in tanıtım filmini ve 5 Aralık Dünya Gönüllüler günü için hazırlanan reklam filmini TEGV'li çocuklar ile birlikte izledi. Hemen ardından "Kariyer Söyleşisi" formatında hazırlanan uygulamada çocukların mesleklerine yönelik yönelttikleri soruları yanıtladılar. Temsili gönüllülük için seçtikleri Düşler Atölyesi etkinliğinde ise, etkinliğin gerektirdiği önlüklerini de giyerek mono baskı çalışmasını çocuklar ile birlikte gerçekleştirdiler.

Çiğli Kaymakamı Dr. Mustafa ARI ve Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdullah Işık çocuklarla birlikte yaptıkları çalışmadan büyük keyif aldıklarını belirterek yaptıkları temsili gönüllülük ile farkındalık yaratılması ve gönüllü faaliyetlere katılımın artması yönünde önemli bir adım atılmasını sağladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İzmir Çiğli Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Muş'ta 2 yaşındaki çocuk evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

Muş'ta 2 yaşındaki çocuk evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title