Haberler

Çiftlik Mahallesinde huzur toplantısı

Güncelleme:

Muğla'nın Menteşe İlçesi'ne bağlı mahallelerinde Kaymakam Caner Yıldız başkanlığında gerçekleştirilen huzur toplantılarının sonuncusu Çiftlik Mahallesinde yapıldı.

Muğla'nın Menteşe İlçesi'ne bağlı mahallelerinde Kaymakam Caner Yıldız başkanlığında gerçekleştirilen huzur toplantılarının sonuncusu Çiftlik Mahallesinde yapıldı.

2017 yılında başlayan ve bu güne kadar 36 farklı kırsal mahallede yapılan 'Kent Güvenliği ve Huzur Toplantısı' toplantıları 2020 yılında da devam ediyor. Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Gürcan Özdilek 'in yanı sıra Muğla Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri, Muğla Büyükşehir Belediyesi hizmet birimlerinin temsilcilerinin yanında ilgili tüm birimlerin temsilcileri katıldı.

Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız vatandaşların dilek ve şikayetlerini tek tek dinleyerek notlarını aldı. Alınan dilek ve şikayetlerle ilgili olarak toplantıya katılan kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine de söz hakkı veren Yıldız, devletin her zaman vatandaşların yanında olduğunu belirterek bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğini söyledi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Caner Yıldız Menteşe Çiftlik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title