Haberler

Chris Rock'a tokat atan Will Smith, Oscar Akademisinden istifa etti

Güncelleme:

ABD'li aktör Will Smith, geçtiğimiz Pazar günkü ödül töreninde komedyen Chris Rock'ı tokatladıktan sonra Oscar Akademisi'nden istifa etti.

ABD'li aktör Will Smith, geçtiğimiz Pazar günkü ödül töreninde komedyen Chris Rock'ı tokatladıktan sonra Oscar Akademisi'nden istifa etti.

Geçtiğimiz 27 Mart'ta düzenlenen 94. Oscar Ödül Töreninde eşi Jada Pinkett Smith ile ilgili espri yapan Chris Rock'a sahnede tokat atan ABD'li aktör Will Smith, gündemdeki yerini koruyor.

İSTİFA ETTİ

Smith, Hollywood Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nden istifa etti. Will Smith günlerdir konuşulan olayın ardından istifa kararı aldı.

"AKADEMİ'NİN BANA OLAN GÜVENİNE İHANET ETTİM"

Oscar Akademisi'nden istifa ettiğini duyuran Smith, "94. Akademi Ödülleri törenindeki hareketlerim şok edici, acı verici ve affedilemezdi. Yaraladıklarımın listesi uzun ve Chris'i, ailesini, birçok yakın arkadaşımı, sevdiklerimi, etkinliğe katılanları ve dünyanın her yerinden bu töreni izleyenleri içeriyor" ifadelerini kullandı.

Smith, "Akademi'nin bana olan güvenine ihanet ettim. Diğer adayları ve kazananları olağanüstü çalışmalarının tebrik edilme fırsatından mahrum bıraktım. Kalbim kırık" dedi.

İSTİFASI KABUL EDİLDİ

Akademi Başkanı David Rubin, Smith'in istifasını kabul ettiğini, ancak disiplin işlemlerine devam edeceğini söyledi.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Will Smith 27 Mart Güncel Haberler

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

'Geç saatte dışarı çıkma' cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

"Geç saatte dışarı çıkma" cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

Bakmadan Geçme

Şahane Hayatım 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Mayıs Şahane Hayatım yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Akran zorbalığı nedir? Akran zorbalığı ile nasıl başa çıkılır? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Almanya-Türkiye Milletler Ligi maçı canlı izle! ALMANYA- TÜRKİYE VOLEYBOL MAÇI (HD) İZLEME LİNKİ BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bittin Sen filmi oyuncuları kim, konusu ne? Bittin Sen filmi ne zaman, nerede çekildi? #128250 Rekabet Kurumu'ndan beyaz et firmalarına ceza! Hangi firmalar ceza aldı, neden ceza aldılar? Hansi Flick kimdir, kaç yaşında? Barcelona'nın yeni teknik direktörü kim? Hababam Sınıfı ne zaman, nerede çekildi? İlk Hababam Sınıfı kaç yılında çekildi? #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! SON DAKİKA: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede oldu, kaç şiddetinde oldu? AFAD/Kandilli Rasathanesi Deprem İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Avrupa'da sokak hayvanları ne yapılıyor? Avrupa'da köpek sorunu nasıl çözüldü?
Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title