Haberler

CHP Trabzon Adayı Canalioğlu: 17 Aralık Tahliyeleri Kamuoyunda Vicdanları Yaraladı

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Milletvekili Volkan Canalioğlu, Trabzon'da meslek odaları ve sendikaları ziyaret etti.

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Milletvekili Volkan Canalioğlu, Trabzon'da meslek odaları ve sendikaları ziyaret etti. Canalioğlu, "Trabzon'da yapacağımız önemli çalışmalar öncesi sivil toplum örgütleri ve halkımızın da önerilerini dikkate alacağız" dedi. Hükümetin, 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonundan sonra ezberinin bozulduğunu, her gün yeni bir gündem oluşturmaya çalıştığını ifade eden Canalioğlu, "17 Aralık operasyonunda yolsuzluk yaptıkları gerekçesi ile gözaltına alınanların kısa sürede serbest bırakılmaları kamuoyunda vicdanları yaralamıştır. Türk silahlı kuvvetlerinin kahraman subayları yıllardır suçlarının ne olduğu belli olmadan ceza evinde yatarken ayakkabı kutularında, yatak odalarında ele geçirilen milyon dolarların hesabını veremeyenler bu gün sokaklarda serbestçe gezmektedirler" diye konuştu.

Canalioğlu, "24. Dönem, AKP hükümetinin baskısı altında yasaların çıkartıldığı bir dönem olarak tarihe geçmiştir. AKP Milletvekilleri meclise gelen yasaları, yukarıdan aldıkları talimat ile oylamaktadır. AKP milletvekilleri kendi önergelerine "hayır' diyerek toplumun değil liderlerinin menfaatleri doğrultusunda çalıştıklarını açıkça göstermiştir" dedi.

Canalioğlu'na ziyaretlerinde, CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, Trabzon Ortahisar Belediye Başkan Adayı Nazım Özcan da eşlik etti.

Kaynak: ANKA / Güncel

Volkan Canalioğlu Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title